Speltips Napoli – Fiorentina 10/4: Stormatch

Axel Sjödin Publicerat: 10 april 2022

Napoli tar emot Fiorentina under söndagen och är pressade att vinna för att hänga med i titelstriden.

Napoli - Fiorentina

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Just nu är det en fantastisk titelstrid som pågår i Italien med tre lag inblandade som alla kan stå som vinnare i maj. Milan leder liga med 67 poäng och Napoli är tätt bakom med 66. Inter har i sin tur 63 men en match mindre spelad och ett väldigt överkomligt spelschema i slutet.

Napoli är i sin tur mitt uppe i den tuffaste perioden kvar på säsongen för deras del. Det är tre raka matcher mot Atalanta, Fiorentina och Roma som mycket väl kan avgöra hur säsongen slutar för dem. De klarade i alla fall första testet förra helgen då de besegrade Atalanta med 3-1 i Bergamo, men det är två tuffa matcher kvar.

Luciano Spallettis Napoli har sett riktigt bra ut under våren och har bara förlorat en enda match sedan årsskiftet, snöpligt nog mot Milan. Men sedan dess så har de nu vunnit tre raka mot Hellas Verona, Udinese och Atalanta. Med Juventus fortfarande i en sämre period så har de en ypperlig chans att ta sin första ligatitel sedan 1990, frågan är bara ifall de har vad som krävs i slutspurten.

De har haft flera tunga skador på nyckelspelare under säsongen, men det ser bättre ut nu än på mycket längre. Giovanni Di Lorenzos skada som kom nyligen är ett tungt avbräck, men i övrigt så kan de spela med bästa möjliga elva.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fiorentina har säkrat upp defensiven

La Viola är fortsatt med i kampen om Europaplatser då de står för sin bästa säsong på länge. De har klarat sig förvånansvärt bra sedan försäljningen av Dusan Vlahovic till Juventus under januari och är fortfarande inte alls långt bakom varken Atalanta eller Lazio.

Fiorentina har lyckats stå upp bra mot topplagen under våren och vann mot Atalanta två gånger om i februari. Samtidigt har de kryssat borta mot Inter för två omgångar sedan. De är en väldigt tuff motståndare att möta även utan Vlahovic.

Tidigare under säsongen så kunde de köra över lag med flera måls marginal, men släppte även in fler än vad de gör nu. De verkar ha lagt om strategin lite utan sin målspruta och har täppt till defensiven, vilket ofta har räckt för en vinst. De har lagt precis ett mål i sex raka matcher nu och har vunnit de som de har lyckats hålla nollan i, vilket de har gjort i hälften av fallen.

Napoli går in som klara favoriter här, något de också gör välförtjänt med tanke på hur vassa de har varit under våren. Vi kombinerar därmed det raka hemmaspelet med ett spel på under 3,5 mål för 2.55 hos Expekt, då Fiorentina ofta har spelat målsnåla matcher på senaste samtidigt som Napoli inte lär vilja ta för stora risker tidigt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli & under 3,5 mål
Odds: 2.55
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: