Speltips Napoli – Fiorentina 7/5: Titeln ska firas

Axel Sjödin Publicerat: 7 maj 2023

Napoli återvänder hem till Stadio Diego Armando Maradona för att spela sin första match som italienska mästare.

Napoli - Fiorentina

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det var långt ifrån någon övertygande insats uppe i Udine, men Victor Osimhen kunde trots allt kvittera i den andra halvleken, vilket gav Napoli den poäng de behövde för att kunna titulera sig italienska mästare i torsdags. Trots den långa resan upp till nordöstra Italien så fanns det gott om napolitanare på plats, och festen som alla har väntat på i månader kunde tillslut börja.

Napoli kommer att fira sin tredje scudetto framför hemmapubliken i Neapel och det lär vara feststämning på läktarna. Spelmässigt har Napoli inte imponerat under senare tid, men det lär både publik och spelare bry sig mindre om i nuläget. Osimhen fick i alla fall rättvist vara den som prickade in det avgörande målet sist, men både han och Khvicha Kvaratskhelia har onekligen presterat sämre under den senaste månaden.

Det är inte helt lätt att förutspå på hur laget kommer att reagera på att titeln väl är säkrad. De lär förvisso vara måna om att inte förlora framför hemmapubliken i firandet, men det är bara tre dagar efter att scudetton säkrats och det lär ha varit en del firande sedan dess. Då de möter ett Fiorentina i bra form så lär det inte bli en lätt uppgift.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fiorentina lär ha fokus på Conference League

Gästande Fiorentina må ha klättrat upp till positionen som bästa lag utanför topp sju, men har trots allt tolv poäng upp till Roma och inte mycket att spela för mer än ära i ligaspelet i nuläget. Men de har fortfarande chans på två titlar i en spännande säsong för La Viola.

På torsdag väntar nämligen det första av två möten i Conference Leagues semifinal mot Basel och i slutet av månaden möter de Inter i Coppa Italia-finalen på Stadio Olimpico. Fiorentina hade såklart inte tackat nej till att vinna nere i Neapel, men det hade varit dumt att äventyra något inför torsdagens möte som har långt större betydelse för Fiorentinas säsong. Det hade därmed inte varit särskilt förvånande om Vincenzo Italiano valde att vila ett par nyckelspelare under söndagen.

Det lär bli en rolig match att följa för att se stämningen på läktarna, men spelmässigt lockar den inte särskilt mycket. Det är en match utan betydelse egentligen och det kan nog bli en ganska avslagen tillställning fotbollsmässigt. Vi kombinerar därmed dubbelchansen 1X med under 3,5 mål för 1.80 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X & under 3,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Betinia
Spelstopp: 18:00, söndag 7 maj
TV: 
Stream:  cmoresport logo