Speltips Napoli – Hellas Verona 23/5: Målspel

Axel Sjödin Publicerat: 22 maj 2021

Napoli förväntas boka sin plats i nästa års Champions League då Hellas Verona kommer på besök till Neapel.

Napoli - Hellas Verona

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napoli har under våren stått för en fantastisk återhämtning i tabellen då de fortsatt att klättra i flera månader. De har nu en topp fyra-placering helt i sina egna händer inför den sista omgången. Truppen hade en rejäl skadekris i början av året då de spelade i Europa League samtidigt, men efter att de åkte ur turneringen och spelschemat lättade så har de sedan dess gått spikrakt uppåt i tabellen.

Gennaro Gattuso vars vara eller icke vara i klubben har varit osäkert länge, men han har verkligen fått igång Napolis spel sedan skadekrisen lättade och de är i oerhört fin form inför mötet mot Hellas Verona nu på söndag. Vid vinst säkrar de en topp fyra-placering, men ifall Juventus skulle tappa poäng eller Milan förlora mot Atalanta så räcker det även med ett kryss för Napolis del.

I Partenopei har med andra ord ett gyllene läge här i den sista omgången som de också förväntas ta tillvara på. Gattuso får fortsatt klara sig utan Fouzi Ghoulam och Kalidou Koulibaly men i praktiken så kommer det vara samma startelva som senast nu mot Fiorentina. Lyckas Gattuso att ta Napoli till Champions League så är det svårt att se president Aurelio De Laurentiis ersätta honom inför nästa säsong.

Hellas form har avtagit

Bortalaget Hellas Verona har inte heller en pjåkig säsong bakom sig. Så sent som förra säsongen så kom de upp från Serie B och placerade sig då på en niondeplats. De har detta året återupprepat den prestationen då de säkrat en tiondeplacering oavsett resultat här. Hellas Verona har alltså etablerat sig som en mittenklubb i Serie A nu och lär försöka satsa högre än så inför nästa säsong.

Formen på senare tid har dock lämnat mer att önska och de har halkat ned lite i tabellen under de senaste månaderna. De har nu åtta raka matcher utan vinst där de flesta är förluster så det är inte många som tror att de kommer att kunna rubba ett Napoli i storform på San Paolo.

På grund av segertorkan så är även tränare Ivan Juric i Hellas Verona i fara att förlora sitt jobb och lär därför vilja visa vad han går för i sista omgången. Han kommer att ha hela truppen förutom avstängde Antonin Barak till sitt förfogande inför denna tuffa uppgift.

Oddsen för ett rakt spel på Napoli är inte särskilt höga vilket är lätt att förstå, men för ett lag som öst in mål på hemmaplan under säsongen så finns det värde i ett överspel här. Napoli är faktiskt ett mål ifrån att tangera klubbrekordet i antal mål på hemmaplan under en säsong och troligtvis kommer de inte att spara på krutet mot Hellas Verona. Över 3,5 mål för 1.87 hos Betfair är aldrig ett dåligt spel när Napoli spelar.

  Rygga spelet hos Betfair – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 1.87
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: