Speltips Napoli – Lazio 22/4: Toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 22 april 2021

Serie A är framme vid sin avgörande fas och toppmötet mellan Lazio och Napoli blir någonting alldeles extra den 22 april 2021.

Napoli - SS Lazio

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway

Det återstår sju-åtta omgångar att spela i den italienska högstaligan Serie A och det känns som att det som nu väntar blir ett intensiv race om Europaplatserna. Det är den delen av toppstriden som är relevant att följa.

I mina ögon är det redan avgjort i toppen och om Inter inte står för tidernas genomklappning kommer Antonio Conte stå där som mästare om ett par månader. Det vore helt enkelt för konstigt om så inte blir fallet.

Men bakom Inter är det fritt blåss och det är i mina ögon sex lag som slåss om tre Champions League-platser och två reservplatser till Europa League. Napoli är ett av lagen, SS Lazio likaså.

Napoli har 60 poäng, två poäng mer än Lazio, men med en match mer spelad. Med andra ord kan Romlaget vinna här, gå upp på femteplats och sätta sig ett perfekt läge inför avslutningen på säsongen.

Vad man kan räkna med är att vi har två lag som båda gärna vinner den här matchen. Det finns knappt utrymme för att snåla och gå bara för en pinne.

Odds i Serie A

Napoli har haft problem med skador under säsongen och bredden på truppen är minsann inte den allra bästa, men vi vet samtidigt att de finns en väldig höjd när man har sina bästa offensiva spelare tillgängliga samtidigt.

Det är precis vad man har inför den här matchen. Dries Mertens och Lorenzo Insigne ser båda ut att kunna starta och det är ett starkt offensivt vapen att kunna luta sig mot. Napoli saknar egentligen bara tre spelare: Faouzi Ghoulam och David Ospina, som båda har varit skadade länge, och avstängde Hirving Lozano.

I bortalaget kommer Felipe Caicedo inte att kunna spela på grund av en avstängning, men Luiz Felipe och Danilo Cataldi är borta med skador. Det är alltså ganska likvärdiga tapp i båda lagen.

Det är en extremt viktig match vi står inför och jag kan tänka mig att båda går ganska hårt för att vinna matchen. Det är viktigt med tanke på Champions League-striden som väntar.

Båda lagen göra mål spelas till 1,61 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos betway – Hämta generös bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,61
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:45, torsdag 22 april 2021
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: