Speltips Napoli – Lazio 28/11: Värdemätare för Napoli

Axel Sjödin Publicerat: 28 november 2021

Söndagens höjdpunkt nere från Italien blir den sena stormatchen mellan Napoli och Lazio.

Napoli - Lazio

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napoli åkte på säsongens första förlust i ligan då de ställdes mot Inter på San Siro förra helgen. Trots tidig ledning så var det Inter som gick in till halvtidsvilan med ledningen och som tillslut vann välförtjänt med 3-2.

Som tur var för Napolis del så åkte även Milan på en förlust borta mot Fiorentina i en kaotisk match med sju mål, så ligaledningen är fortfarande intakt då de för andra veckan i rad ställs mot tufft motstånd.

Napoli har spelat fantastiskt bra, men har trots allt haft ett klart lättare spelschema än Milan såhär långt och har fortfarande matcher mot Lazio, Atalanta, Juventus och Milan kvar innan halva säsongen har gått. Det kommer vara dessa stormatcher som kommer ge en viktig fingervisning på om Napoli är seriösa titelutmanare eller inte och tyvärr för deras del så misslyckades de med första testet i den tuffa perioden mot Inter senast.

Att Victor Osimhen, som leder den interna skytteligan, gick av skadad senast mot Inter är också tuffa nyheter för Napoli. Han beräknas vara borta i tre månader så de får klara den tuffa period framöver utan sin skyttekung. Lorenzo Insigne, Fabian Ruiz och Diego Demme verkar i alla fall samtliga vara tillbaka inför matchen mot Lazio.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lazio har haft det tufft i Neapel

Gästerna åkte på en tung förlust förra helgen hemma mot Juventus som genom två straffar från Leonardo Bonucci kunde ta med sig alla tre poängen hem till Turin genom slutresultatet 0-2. Huvudstadsklubben var dock utan sin stora anfallsstjärna Ciro Immobile och åkte på en tidig straff i baken, vilket de hade svårt att återhämta sig från.

Juventus som är defensivt säkra kunde då backa hem och försvara mot ett uddlöst Lazio som inte fick det att fungera i sista tredjedelen utan Immobile. Det var Lazios första förlust på hemmaplan hittills under hösten, då det främst är hemma i Rom de skördat poäng.

På bortaplan har de inte alls sett lika vassa ut och Napoli kommer att bli ett väldigt tufft test för Maurizio Sarris mannar. De är dock till skillnad från Napoli i stort sett skadefria då Immobile var tillbaka redan i torsdags och prickade dit två mål borta mot Lokomotiv Moskva i Europa League.

Men även om Napoli får klara sig utan Osimhen så har han långt ifrån samma betydelse för Napoli som Immobile för Lazio, då Napoli har många spelare som kan näta. Lazio har dessutom haft väldigt svårt för detta mötet i Neapel under senare år och Napoli har stått som segrare under de senaste fyra säsongerna.

Oddsen på Napoli är dock inte särskilt höga med tanke på vilken säsong de har haft bakom sig, men för 1.86 hos Campobet tycker jag mig ändå finna spelvärde i den raka ettan här då Lazios bortaform inte heller har varit stark hittills under hösten.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli vinner
Odds: 1.86
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: