Speltips Napoli – Milan 2/4: Försmak av CL-kvarten

Axel Sjödin Publicerat: 2 april 2023

Helgen avslutas med en fin stormatch från San Paolo mellan Napoli och Milan där vi får en försmak av Champions League-kvarten.

Napoli - Milan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Napoli har nog aldrig varit så klara favoriter till att vinna mot de rödsvarta italienska giganterna, men det är också en säsong som saknar motstycke för napolitansk del. De har redan ett försprång på 19 poäng ned till ligatvåan Lazio, men lär knappast missa en chans att trycka till ett av storlagen från norr med allt vad det innebär för en syditaliensk klubb.

Milan håller sig nätt och jämnt kvar på den fjärde och sista Champions League-platsen, trots en rad undermåliga resultat under de senaste matcherna. Romas förlust i derbyt förra helgen räddade kvar dem tillfälligt, men med tanke på vilket motstånd som de båda klubbarna möter den här omgången så finns det en överhängande risk att Roma kliver förbi och att Milan hamnar utanför topp fyra.

I deras tre senaste matcher så har Milan förlorat mot Fiorentina, kryssat hemma mot bottenlaget Salernitana och förlorat borta mot Udinese. Det ska sägas att Udinese vann välförtjänt i deras senaste match och att det var ett väldigt blekt Milan som åkte upp till Udine innan landslagsuppehållet.

Det som räddar säsongen hittills har varit deras avancemang i Champions League där de kommer att möta just Napoli i kvartsfinalen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Superlativen räcker inte till för Napoli

Många har nog suttit och väntat på den nästan ofrånkomliga svackan från ett lag som presterar långt över alla förväntningar. Men den har aldrig kommit för Napolis del. Inte efter den första förlusten mot Inter och inte heller efter deras första hemmaförlust mot Lazio. De går som tåget och släpper knappt in mål samtidigt som de öser in dem i den andra änden. De har visat sig helt överlägsna i årets upplaga av Serie A och är ett mardrömsmotstånd när man, som Milan, jagar viktiga poäng i jakten på topp fyra.

Med den lottningen de har fått i Champions League så är det absolut inte orimligt för supportrarna att drömma om en på förhand fullkomligt osannolik dubbel. För ett lag som aldrig tidigare har varit i en kvartsfinal i Champions League så går de nu in i slutspelet som en av favoriterna till att vinna turneringen.

De är, och ska vara, klara favoriter mot ett formsvagt Milan. Det är nästan förvånande att de inte är större favoriter. Ett rakt spel på hemmalaget är ett väldigt bra spel för strax över 1.80 gånger pengarna för den som väljer att köra på det, men vi väljer att vara något mer vågade här för väldigt fina odds. Napoli har hållit nollan i åtta av sina nio senaste matcher, så ett spel på en vinst mot noll är inte dumt, men de har också vunnit med två måls marginal eller mer i dessa åtta matcher så vi siktar därmed på Napoli med -1,5 asian för hela 3.30 hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli -1,5 asian
Odds: 3.30
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, söndag 2 april
TV: 
Stream:  cmoresport logo