Speltips Napoli – Milan 22/11: Rasim Reiz rekar igen

Rasim Reiz Publicerat: 22 november 2020

Rasim Reiz rekar med odds, speltips och allt du behöver veta inför mötet mellan Napoli och AC Milan i italienska Serie A den 22 november 2020.

Napoli - AC Milan

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Söndagens stormöte hittar vi i Neapel när Milan gästar Napoli på klassiska San Paolo.

Två lag som har fått en fin start i Serie A, framförallt gästerna Milan som är obesegrade i Serie A den här säsongen och har 14 raka matcher utan förlust på bortaplan kommer säkerligen med ett gott självförtroende inför den här matchen och mannen med det största självfötroendet hittar vi en lysande form, Zlatan Ibrahimovic leder även skytteligan på 8 fullträffar.

Napoli som vanligtvis är starka nere i Neapel förlorade nog ganska överaskande mot Sassoulo med 0-2 i förra omgången, skall tilläggas att gästerna verkligen har imponerat under den här säsongen och att man förtjänade 3 poäng.
Inför kvällens match saknar Napoli Victor Osimhen, som så många åkte på en skada under landslagssamlingen. Ett tungt avbräck då han visat en fin form senaste tiden. Framåt har man Insigne, Mertens, Lozano som kommer skapa oreda i Milans försvar.

Zlatan i fokus igen

Milan har fått den starten på säsongen man önskade och ska man vara med i toppen och utmana Juventus, Inter om titeln så är det matcher som dessa man ska vinna, mot ett av Seriens bästa lag och det krävs att Zlatan kliver fram och lyfter sitt Milan. Milan har till dagen i stort sett skadefri trupp förutom Rafael Leao som åkte på en skada under landslagssamlingen.

Milan har inte vunnit i Serie A mot Napoli på bortaplan på nästan 10 år och historiken finns där med många tuffa matcher i Neapel. Senast man vann avgjorde Zlatan Ibrahimovic och då vann Milan Serie A

På förhand känns det här som en tight match där ingen vill förlora men båda behöver att vinna, ett kryss känns på förhand som ett rimlighet efter 90 minuter fotboll, men jag tror vi får kommer få se två lag som kommer bjuda upp till spel. Alltid lite svårare att veta vart man har lagen efter en landslagssamling och det kan finnas lite slitna kroppar.

Tittar vi på spelmarknaden så tycker jag mig ha hittat ett fint spel på över 2,5 mål i matchen till fina 1,84 på CampoBet där Zlatan säkerligen kan hitta nätmaskorna och med Napolis offensiva spelare så ser jag en fin chans till det här spelet.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,84
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, söndag 22 november 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: