Speltips Napoli – Milan 6/3: Stormatch i titelstriden

Axel Sjödin Publicerat: 6 mars 2022

Ett riktigt stormöte mellan Napoli och Milan väntar på söndagskvällen där Inters stora utmanare till titeln kan koras.

Napoli - Milan

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter en rad sämre resultat från Inter under en tuff period i spelschemat så har både Milan och Napoli återigen tagit sig in i titelstriden. Båda lagen sitter på 57 poäng i nuläget – en bakom Inter i ligaledning – och det är väldigt mycket som står på spel under söndagskvällen.

Varken Milan eller Napoli har dock riktigt tagit chansen som presenterats. Särskilt Milan hade potentiellt kunnat sitta på en ganska rejäl ledning vid det här laget, men har misslyckats med att plocka livsviktiga trepoängare mot motstånd de borde slå.

Att de bara fick med sig 2-2 mot Salernitana och 1-1 mot Udinese i deras två senaste ligamatcher lär straffa sig längre fram. Inter har nu tidigt under våren nämligen avverkat nästan alla tuffa matcher och Milan hade nog behövt en liten buffert ned till stadsrivalerna för att hållas som favoriter i titelstriden.

Mötet mot Napoli kan mycket väl bli direkt avgörande när vi sedan summerar säsongen och alla blickar lär riktas mot Neapel under söndagskvällen. Milan fick i alla fall med sig ett kryss mot Inter i cupen i torsdags, vilket kan ha stärkt dem lite, men det gör också så att Napoli lär ha lite fräschare ben.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svårt att veta var man har Napoli

Hemmalaget fick med sig en blytung seger från Rom förra helgen då de tillslut vann mot Lazio efter att Fabián prickade in segermålet vid stolproten i den 94:e minuten. Sett över hela matchen så var det Lazio som såg klart piggare ut och hade de vassaste målchanserna men individuell skicklighet i avsluten var det som gjorde att Napoli trots allt gick segrande ur matchen.

Det är svårt att placera Napoli i nuläget då de trots allt har gjort vad som krävs av dem i de flesta matcher under våren men sällan har imponerat. Förra gången de mötte Milan så vann med på San Siro med 1-0 efter ett tidigt mål av Elif Elmas, trots att spelet inte såg något vidare ut.

Man ska aldrig räkna ut Napoli dessa sammanhang, men de är också svåra att lita på då de har haft blandade framgångar i toppmöten sett över säsongen.

Med tanke på hur mycket som står på spel i detta mötet så finns det nog en risk för att det blir en rätt försiktig match ifall inte något lag får in ett tidigt mål. Vi kör därmed på underspelet som går att hitta för 1.83 hos Campobet

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: