Speltips Napoli – Sampdoria 9/1: Chans att studsa tillbaka

Axel Sjödin Publicerat: 9 januari 2022

Napoli tar sig an Sampdoria på söndagseftermiddagen hemma på Diego Armando Maradona Stadium.

Napoli - Sampdoria

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napolis kräftgång fortsätter då deras form har avtagit helt sedan december och framåt. Tidigare i veckan åkte de upp till Turin där de fick med sig ett kryss mot Juventus – inte alls ett dåligt resultat med tanke på förutsättningarna, men det innebär fortfarande att Napoli bara har vunnit en av sina sex senaste ligamatcher.

Mycket av Napolis motgångar kan förklaras med ett tufft skadeläge då det nu var längesen som Luciano Spalletti kunde ställa upp med bästa möjliga elva. Flera nyckelspelare har varit skadade under hösten och när skadeläget nu har börjat lätta så har de istället drabbats av ett COVID-19 utbrott samt att de tappat ett par spelare till de afrikanska mästerskapen.

Med det i åtanke så var resultatet mot Juventus ändå starkt och Napoli kan kanske studsa tillbaka när krisen blåst över, frågan är bara hur stort försprång Milanolagen har skaffat sig då.

Inför mötet mot Sampdoria så får de klara sig utan en mängd spelare, däribland Victor Osimhen, Fabián Ruiz, Hirving Lozano och Eljif Elmas som alla testats positivt för COVID-19. Utöver det så är Mário Rui avstängd och Kalidou Koulibaly samt André-Frank Zambo Anguissa borta och spelar i de afrikanska mästerskapen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tveksam form även för Sampdoria

Sampdoria har haft en ganska intetsägande höst, men har i alla fall sju poäng ned till nedflyttningsplatserna i dagsläget. Med de offensiva spelarna som Sampdoria sitter på så hade man kanske kunnat förvänta sig mer då de har en rätt spännande trupp, men resultaten har inte riktigt gått deras väg.

Deras enda vinst under de sex senaste omgångarna kom mot stadsrivalen Genoa i det heta Derby della Lanterna, en oerhört viktig seger såklart, men utöver det så har de inte visat mycket på senare tid som ingivit särskilt mycket förtroende för laget.

Tidigare i veckan förlorade de hemma mot bottenlaget Cagliari, efter att öborna lyckades vända ett underläge och vinna. Därmed kröp avståndet till nedflyttningsplatserna från åtta poäng till sju i ett läge där de hade kunnat lägga bottenstriden bakom sig i stort sett.

Trots att Napoli själva har haft en svajig form och en lång frånvarolista så är det svårt att tro att Sampdoria ska kunna uträtta några stordåd nere i Neapel på söndag. Sampdoria får dessutom klara sig utan Antonio Candreva som är avstängd och han har varit gästernas kanske viktigaste spelare offensivt under hösten. Napoli bör kunna studsa tillbaka här och med Lorenzo Insigne tillbaka i spel så kan de säkerligen vinna med ett par bollar. Därmed spelar vi på Napoli med -1,5 asian för 2.16 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli -1,5 asian
Odds: 2.16
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: