Speltips Napoli – Torino 17/10: Mot åttonde raka

Axel Sjödin Publicerat: 17 oktober 2021

Ligaledarna Napoli går för sin åttonde raka vinst i Serie A då Torino kommer på besök till San Paolo.

Napoli - Torino

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vecka ut och vecka får vi poängtera Napolis fantastiska start under deras nya tränare Luciano Spalletti. De är sedan PSG:s tapp förra helgen den enda klubb i någon av toppligorna som ännu inte tappat poäng, vilket är fantastiskt. Ingen napolitano hade nog ens vågat drömma om en såhär bra start.

Nu när ett skakigt Torino kommer på besök finns det också goda förhoppningar om att sviten kan förlängas med ytterligare en match och att jag även inför nästa söndag får sitta och lovorda detta Napoli inför mötet med Roma på Stadio Olimpico.

I Europa League har det dock inte gått lika bra och de har än så länge bara skrapat ihop en poäng från två matcher i gruppspelet. Det är föga förvånande att de väljer att satsa på ligan, även i ett sådant här tidigt skede, med tanke på vilken inledning de fått. Men truppen de ställde upp mot Spartak Moskva med var faktiskt inte alls särskilt svag. Ändå förlorade de med 2-3 hemma.

Men man ska nog inte läsa in alltför mycket i deras resultat ute i Europa ändå, men Napoli är knappast någon ostoppbar maskin i alla fall, vilket gör deras svit på sju raka vinster än mer otrolig.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Torino är defensivt starka

Det har varit en blandad inledning för Torinos del som befinner sig på elfte plats i tabellen efter sju spelade omgångar. September månad såg i alla fall bra ut med två vinster och två kryss, men detta har kantats av förluster i både augusti och oktober.

Bland annat förlorade Derby della Mole mot stadsrivalen Juventus precis innan landslagsuppehållet. Manuel Locatelli avgjorde dock snöpligt med matchens enda mål med några minuter kvar på klockan i ett annars ganska jämnt derby.

Inför säsongen har klubben fått en ny tränare i Ivan Juric som har styrt upp Torinos defensiva problem något. Men det har märkts att klubben saknat sin offensiva talisman Andrea Belotti som har dragit med skada. Han är tillbaka i matchtruppen, men kommer troligtvis inte att riskeras från start mot Napoli på söndag.

Trots att det sällan sitter i Napolis matcher så har underspelet suttit i Torinos fyra senaste ligamatcher. Utan Belotti från start och med en ganska stark defensiv går det ändå att se hur detta skulle kunna bli en rätt målsnål match ifall inte Napoli får in ett tidigt mål. Oddsen för underspelet är höga och för 2.25 hos Campobet blir det också spelet vi kör på här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.25
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: