Speltips Napoli – Venezia 22/8: Enkel premiär

Axel Sjödin Publicerat: 22 augusti 2021

Napoli välkomnar nykomlingen Venezia till Diego Armando Maradona-stadion under söndagskvällen.

Napoli - Venezia

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter ett mycket snöpligt avslut på säsongen i vår för Napolis del så siktar de återigen på Champions League, denna gången under nytt ledarskap.

Napoli hade en väldigt svängig vår under Gennaro Gattuso som behövde klara sig igenom en fruktansvärd skadekris i truppen – men som när den var över såg ut att göra en otrolig upphämtning i tabellen och gå mot en topp fyra-placering. De hade allt i egna händer under sista omgången då de mötte Hellas Verona hemma på San Paolo, men matchen slutade 1-1 och drömmen och Champions League gick i kras.

Den gode Gattuso fick självklart sparken efter misslyckandet och har redan hunnit få sparken ännu en gång under försäsongen i Fiorentina efter drygt tre veckor i klubben. Napoli har nu hämtat in en tränare med något mildare temperament i Luciano Spalletti som är oerhört erfaren i den italienska högstaligan.

Han kommer i stort sett ha samma lag som Gattuso hade att arbeta med. Matteo Politano har köpts loss från Inter efter lånet under förra säsongen, men annars har inte mycket hänt nere i Neapel under transferfönstret. Elseid Hysaj har gått som bosman till konkurrenten Lazio, men annars är är det inget värt att notera.

FÅ 100 KRONOR TILLBAKA OM DU FÖRLORAR PÅ DITT FÖRSTA SPEL! 888sport har börjat storsatsa på Sverige och som ny kund för du möjlighet att spela riskfritt på ditt första spel. Satsa 100 kronor och få tillbaka insatsen om du förlorar. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos 888sport!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Venezia får en tuff återkomst

En klubb som däremot hade en trevligare fjolårssäsong var Venezia som äntligen är tillbaka till Serie A igen efter många års frånvaro och ett flertal konkurser. Det är roligt att se ett så pass klassiskt lag tillbaka i högstaligan igen, men de kommer inte att få det lätt att hålla sig kvar och öppningsmatchen borta mot Napoli kommer att bli en väldigt tuff uppgift.

Förra säsongen slutade de femma i Serie B och lyckades genom playoff ta sig upp till Serie A efter att ha besegrat Cittadella i den avgörande matchen med ett mål i tilläggstid. Det är med andra ord inga stora marginaler som tagit dem hit och inga stora satsningar som gjorts för att hålla kvar dem i Serie A.

Att de lånat in Mattia Caldara från Milan är väl kanske den största förstärkningen, men i övrigt är det många oprövade kort på den här nivån och flera utländska spelare som kommit in billigt. Tränare Paolo Zanetti har i alla fall klubbens förtroende då han nyligen förlängde till år 2025, men det återstår att se hur slagkraftigt han kan få det här laget.

Inför premiären får Venezia dock klara sig utan en rad spelare som är avstängda, bland annat kaptenen Marco Modolo. Båda lagen har också några skador, framförallt så är det kanske intressant att notera att Dries Mertens, Hirving Lozano och Diego Demme alla är borta med skador i Napoli inför premiären, men även om namnen inte har samma stjärnglans så lär Venezias många avstängningar ha större konsekvenser för dem än Mertens frånvaro för Napoli i den här matchen.

Gästerna kommer att ha problem som det är redan i Serie A och med all frånvaro mot just Napoli kommer det antagligen att bli en rätt ensidig match, vilket oddsen även återspeglar. Jag tror att Napoli kommer att vilja ta kontroll över matchen tidigt och att det egentligen inte kommer att vara något snack om vem som vinner matchen. Därmed spelar vi Napoli halvtid/fulltid för spelvärda 1.75 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli halvtid/fulltid
Odds: 1.75
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: