Speltips Parma – Genoa 19/3: Ny måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 19 mars 2021

Parma har press på sig att vända den negativa placeringen till säker mark. Nu letar man tre nya poäng hemma mot Genoa i Serie A.

Parma - Genoa

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Som säsongen har artat sig är det inte konstigt att man som supporter till Parma känner sig orolig, inte minst mot bakgrund av hur starkt det här laget var bara för ett år sedan. Med en formtoppad Dejan Kulusevski och en spetsig offensiv kunde man slå precis vilket lag som helst.

Nu kan man knappt slå något lag alls och efter 27 spelade omgångar finns det inget (!) lag i hela Serie A som har färre antal vinster än Parma den här säsongen. Det är alltså 3 vinster på 27 omgångar vi pratar om. Vinst var nionde match. Det håller såklart inte.

Det som trots allt ”räddar” Parma i det här skedet är att man har kryssat i tio matcher och det i sig är ett kvitto på att man inte är så enkla att slå. I botten är Parma laget som har förlorat färst matcher.

Men 25 gjorda mål framåt är minst av alla lag i hela serien och den stora skillnaden på den här säsongen och förra. Nu är den vindsnabba offensiven helt bortblåst och det har fått tunga konsekvenser.

Genoa är dock ett av få lag som Parma har vunnit mot under säsongen, 2-1 i höstas, och förhoppningen är att för sjätte gången i rad vinna mot Genoa i Serie A.

Fördel hemmalaget

Men trots allt det deppiga kring Parma är det inte så svårt att hitta positiva saker i det här skedet av säsongen. Faktum är att laget har en förlust på sina fem senaste matcher och att man dessutom vann en av dessa fem matcher – senast mot AS Roma.

Det är inget vågat påstående att säga att Parma är på gång och då har man bara en uddamålsförlust mot Inter sista månaden. Det är trots allt starkt.

Genoa har tre raka bortamatcher utan gjort mål framåt och har inte vunnit en match i Serie A sedan början på februari månad.

I mina ögon är det ett gyllene slagläge för Parma att plocka tre poäng och ta kommandot direkt i den här matchen.

Parma draw no bet spelas till 1,65 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Parma draw no bet
Odds: 1,65
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20:45, fredag 19 mars 2021
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo