Speltips Parma – Inter 4/3: Formalitet

Simon Pålsson Publicerat: 3 mars 2021

Inter bör rimligtvis inte kunna tappa poäng borta mot Parma med tanke på det otroligt viktiga läge som råder i Serie A-tabellens topp.

Parma - Inter

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det råder ingen tvekan om att såväl Parma som Inter hade mått otroligt bra av tre poäng när lagen gör upp på torsdagskvällen. Men som bekant finns det bara tre poäng att dela ut och ska man se helt nyktert på matchen känns det kanske inte heller som upplagt för att Parma ska vinna.

I 15 raka matcher har Parma nämligen gått av planen utan att vinna och detta samtidigt som man nu möter ett Inter som har fem raka vinster i Serie A. Som om det inte vore nog för att beskriva skillnaden i form mellan lagen kan vi notera att Inter också har sex hållna nollor på sina sju senaste matcher.

Inter har alltså prickat formen i sin defensiv, samtidigt som Parma har släppt in minst två mål i sex raka matcher på hemmaplan. Samtidigt har Inter alltså gjort minst tre mål i tre raka matcher.

Ska vi fortsätta?

Det kan understrykas med statistik hur många gånger som helst, och man kan slänga ett öga på tabellen för att befästa samma känsla, men alla som har sett Inter och Parma spela den här säsongen vet att det är klasskillnad.

Dessutom är form en färskvara och för Inter är formen utan tvekan på topp nu, efter en lite sämre trend tidigare under 2021.

Inter kör över Parma

Inter har också fördelen av att komma med i princip starkaste lag här och lär formera samma startelva som man gjorde i Milanoderbyt förra helgen.

Stefano Sensi är den enda spelaren i Inter som rapporteras vara utanför laget inför den här viktiga matchen. Det är en stor skillnad mot hur det ser ut i Parma.

Gervinho och Andreas Cornelius, två av få offensiva hot den här säsongen, kommer inte att kunna spela. Graziano Pelle, ett annat sådant, och Roberto Inglese kommer inte heller att spela. Däremot får man tillbaka Mattia Bani och Gaston Brugman från avstängningar.

Inter vinner och håller nollan spelas till 2,10 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Inter vinner och håller nollan
Odds: 2,10
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:45, torsdag 4 mars 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream: