Speltips Pisa – Monza 29/5: En match från Serie A

Axel Sjödin Publicerat: 29 maj 2022

På söndag väntar returmötet mellan Pisa och Monza då de gör upp om vilket lag som får spela nästa säsong i Serie A.

Pisa - Monza

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Silvio Berlusconi var på plats på läktaren då hans nya klubb Monza vann det första mötet med 2-1 och tog ett steg närmare deras första säsong någonsin i den italienska högstaserien. Men ännu är inget avgjort och Pisa har fördelen att gå vidare ifall det blir lika i det sammanlagda resultatet då de avslutade Serie B-säsongen på en högre placering.

Öppningsmötet var en jämn och böljande match där båda lagen hade ett flertal vassa målchanser. Monza tog tidigt ledningen och kunde utöka sent i andra halvlek. Pisa lyckades dock få in en reducering på en fast situation i den 93:e minuten och lyckades på så sätt hålla kvar spänningen inför returen.

Monza är det lag som har imponerat mest under playoff-spelet och har hittills vunnit samtliga matcher med just siffrorna 2-1. De var det lag som gjorde näst flest mål i Serie B under säsongen och har tagit med sig samma fart och fläkt in i slutspelet.

De har dock fått väldigt bra utdelning på sina chanser och har verkligen inte kört över motståndet i någon match hittills. Nu gäller det bara att inte förlora i Pisa så är Serie A-kontraktet säkrat.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Pisa har sett mycket bättre ut på hemmaplan

Medan Monza vann båda sina matcher mot Brescia så såg det inte riktigt lika övertygande ut för Pisas del mot Benevento då de redan i semifinalen fick användning för regeln som gör att de tar sig vidare vid ett likaresultat.

Pisa har inte sett lika vassa ut offensivt som många andra lag har gjort i toppen, men släppte in näst minst antal mål i serien. Pressen ligger nu på dem att vända dubbelmötet, men hemma på Arena Garibaldi så har de varit starka under våren. De är obesegrade i tio raka matcher på hemmagräs, men hälften av dessa har också varit kryss, vilket inte kommer att räcka på söndag.

Pisa är i alla fall favoriter inför söndagens match där hela säsongen avgörs. De var klart mycket bättre hemma än vad de var borta när de mötte Benevento i den förra omgången och jag tror att vi kommer att få se ett starkare Pisa nu i returen. Med tanke på deras hemmafacit så spelar vi på att Pisa vinner detta med pengarna tillbaka vid oavgjort för 1.66 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Pisa – Draw no bet
Odds: 1.66
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 20:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: