Speltips Roma – Juventus 27/9: Tungviktsmöte i Serie A

Rasim Reiz Publicerat: 27 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

AS Roma spelar hemma mot Juventus i ett tungviktsmöte i Serie A söndagen den 27 september 2020. Vi rekar med odds inför nästa match för Dejan Kulusevski.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Helgen avslutas med en klassiker på mäktiga Stadio Olimpico där Juventus gästar Roma.

Ett formstarkt Juventus fullt med självförtroende och en svensk framtida världsstjärna som fick visa upp sig direkt i den svart/vita tröjan i debuten. Dejan Kulusevski gjorde mål i premiär och Andrea Pirlo fick den start han behövde genom en komfortabel 3-0 seger mot Sampdoria där spelet stundtals såg riktigt bra ut.
Dem flesta trodde nog att Roma hade fått med sig en poäng i premiären mot Verona, men ett stort misstag i registreringen inför matchen där man registrerade Diawara i U22-laglista och missat att han har fyllt 23 år och således så blev man tilldelade det tuffaste straffet.

0-3 förlust och 3 poäng till Verona i premiären. Det här är ju otroligt pinsamt för en storklubb som Roma, men det visar också att allt inte helt står rätt till i klubben som har tampats med en hel del utmaningar, Matchen mot Verona i sig var ju inte heller något att höja ögonbrynen över. Det var en lång transportsträcka mot slutsignalen.

Inför söndagens match blir inte livet lättare för Roma när man saknar Pastore, Perotti och Zaniolo, den sistnämnde är det tyngsta avbräcket och blir borta en längre tid pga. korsbandsskada som han åkte på igen under senaste landslagssamlingen med Italien. Dzeko är det frågetecken fortfarande runt då han ryktas vara på väg bort och fick sitta 90 min på bänken i premiären. Det är en hel del huvudbry för tränare Fonseca i Roma.

Dejan Kulusevski i fokus igen

Juventus saknar Alex Sandro som ryktas vara på väg bort, De Ligt och Bernadeschi som alla är skadade och missar matchen mot Roma.
Pirlo fick den starten han önskade i premiären och har något att bygga vidare på med fina prestationer från många håll. Roma bör vara taggade på att studsa tillbaka efter skrivbordsförlust pga slarv.

Juventus är klasser bättre än Roma och är storfavoriter om man ser till spelartrupp, form, skador, kan inte se hur Roma ska kunna hota ett så starkt Juventus över 90 min och i ärlighetens namn så är försvarslinjen i Roma något av det sämre man har sett senaste 10 åren.

Jag tror Juventus vinner den här matchen ganska komfortabelt och därför spelar jag den raka 2:an som ger oss 2,05 gånger såsen på Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus vinner
Odds: 2,05
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, söndag 27 september 2020
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: