Speltips Roma – Juventus 9/1: Fördel gästerna

Axel Sjödin Publicerat: 9 januari 2022

Serie A fortsätter att bjuda på stormatcher i veckan och först ut på söndag är mötet mellan Roma och Juventus.

Roma - Juventus

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen hade varsin stormatch tidigare i veckan där ingen av dem utgick som segrare, men de får en andra chans här i en tung sexpoängare precis under toppen där väldigt viktiga poäng står på spel.

Roma föll tungt mot Milan och det kändes inte som att man hade någon chans efter att Milan tidigt tryckt in två mål efter en straff och en defensiv miss från Romas del. 4-1-vinsten mot Atalanta i slutet av förra året lär ha gett Roma lite hopp om att kunna prestera mot topplagen, men Milan tog ned dem på jorden igen och vann tillslut rätt bekvämt.

De ligger nu sjua i tabellen på samma poäng som Fiorentina och Lazio och har tre poäng upp till Juventus på femteplatsen. Det är ett getingbo bakom topp fyra där inget av lagen har imponerat under hösten.

Inför mötet mot Juventus så är det återigen upp till bevis för José Mourinho och hans lag, men då de fick avsluta matchen mot Milan med nio man på plan så har de både Gianluca Mancini och Rick Karsdorp avstängda inför söndagens möte.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svårt att säga hur starka Juventus är i nuläget

Juventus är det lag bakom topp fyra som går starkast i nuläget, men det är ännu oklart hur vassa de faktiskt är. Tidigare i veckan kryssade de mot Napoli hemma, men gästerna saknade en mängd spelare på grund av pandemin och det var kanske en match de borde ha vunnit.

Som avslutning på förra året så hade de fyra vinster och ett kryss, vilket gjort att de har kunnat klättra en del i tabellen, men den fina formen beror nog också mycket på att motståndet har varit rätt överkomligt då de under den perioden mötte samtliga lag under nedflyttningsstrecket.

Federico Chiesa var i alla fall tillbaka mot Napoli och såg väldigt bra ut, hans återkomst är verkligen ett välkommet besked för Massimiliano Allegri. Men i övrigt så har Juventus varit ganska förskonade från tunga skador och COVID-19, det enda nämnvärda avbräcket inför söndagen är egentligen Leonardo Bonucci.

Även om Juventus misslyckades med att slå ett decimerat Napoli så lär nog Roma vara ett lättare byte. Att spela mot Roma i stormatcher har varit ett rätt säkert kort under en lång tid och därmed spelar vi också på den raka tvåan här för 2.20 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus vinner
Odds: 2.20
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: