Speltips Roma – Milan 31/10: Profiltätt möte

Rasim Reiz Publicerat: 31 oktober 2021

På söndagskvällen är det dags för toppmöte i Serie A där Roma tar emot Milan hemma på Stadio Olimpico. Detta är en match där jag tror på mål.

AS Roma - AC Milan

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

José Mourinhos intåg i Roma har kanske inte gjort laget stabilare än innan men man ligger trots allt på en fjärdeplats i ligan. I årets toppmöten har man haft det ganska tufft, förlust i derbyt mot Lazio och även mot Juventus. Dock ska det sägas att insatsen mot Juve var bra och lovade betydligt mer än vad det slutade i.

Det resultat som kanske sticker ut mest är den stora förlusten i Europa Conference League mot Bodö/Glimt där man förlorade med hela 1-6. Men kanske ska man inte lägga allt för stor vikt vid den matchen eftersom man efteråt mötte serieledarna Napoli och klarade av ett kryss. Det är på hemmaplan som man varit riktigt starka i år med fyra segrar och krysset mot Napoli.

Förutom att Roma spelar på hemmaplan mot Milan besitter man också en stark offensiv. Den offensive mittfältaren Lorenzo Pellegrini har varit riktigt bra hittills och gjorde mål senast mot Cagliari. Där det kan uppstå problem för Roma och möjligheter för Milan, är i försvarsspelet. Det håller i min mening inte alls samma klass som anfallet. Det är både på Mourinho som inte satt en tillräckligt stark organisation och på spelarna som individuellt gör för många misstag.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bra odds på Serie A hos Expekt

Milan som ska åka till Rom har en ännu bättre ligaplacering på andraplats och har ännu inte förlorat en ligamatch. Zlatan Ibrahimovic är tillbaka från skada och även om han inte ser helt hundra ut ute i spelet så levererar han fortfarande mål. Anfallskollegan eller konkurrenten, Olivier Giroud, har även han levererat mål. Rafael Leao och Brahim Diaz är två andra unga spelare som också haft en bra inledning.

Trots Milans strålande säsongsinledning tycker jag mig se att det inte riktigt ser så bra ut som resultaten visar. Man har haft “tur” med vissa resultat och tror jag definitivt Roma har goda chanser att göra mål. Samma sak gäller för Milan där jag är säker på att man också kommer kunna utnyttja Romas svajiga försvarsspel.

Jag tror helt enkelt det blir målrikt och spelar därför över 2,5 mål till 1.74 gånger insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.74
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, söndag 31 oktober 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: