Speltips Roma – Torino 28/11: Kan bli jämnt

Axel Sjödin Publicerat: 28 november 2021

Roma välkomnar Torino till Stadio Olimpico under söndagskvällen i jakten på andra raka segern.

Roma - Torino

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en turbulent säsong för Roma och deras nya tränare Jose Mourinho såhär långt, men under en lite lättare period i spelschemat efter landslagsuppehållet så har de nu chansen att skrapa ihop några trepoängare.

Innan landslagsuppehållet så hade de bara en vinst på fem matcher där förlusten mot Venezia i den sista omgången avslutade en hemsk period för romanisti. De dåliga resultaten i ligan värvades dessutom med två riktiga plattmatcher mot norska Bodö/Glimt i Europa Conference League där de först förlorade med 1-6 i Norge och sedan bara fick med sig ett kryss hemma på Olimpico.

Mourinho är i desperat behov av segrar och efter landslagsuppehållet så har saker och ting i alla fall sett bättre ut. Även om vinsten mot Genoa satt långt inne så var den verkligen välförtjänt och blytung för i Giallorossi. De tog även en bekväm seger hemma mot Zorja Luhansk i torsdags och kunde därmed säkra avancemang i ECL med en omgång kvar.

Ännu har de dock inte tystat sina kritiker och de är pressade att vinna mot både Torino och Bologna nu under de kommande dagarna innan en tuff match mot Inter väntar nästa helg.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Torino håller matcherna jämna även vid förlust

Gästerna verkar återigen ha studsat tillbaka något efter två tunga säsonger som de avslutat långt ned i tabellen. Efter 13 spelade omgångar under hösten ligger de nu i alla fall kring mitten av tabellen och får nog ses som ett av de starkare mittenlagen, vilket är är lätta att besegra.

De har dock varit betydligt bättre hemma i Turin än vad de har varit på bortagräs, vilket syns i deras poängskörd då 13 av 17 poäng hittills har tagits hemma. Det blir därmed ingen lätt uppgift att försöka sno poäng på Stadio Olimpico. Men i deras bortamatcher mot både Napoli och Milan så har de däremot absolut inte varit utspelade och har bara förlorat med uddamålet, men faktum kvarstår att de inte får med sig många poäng.

Roma har dock inte hållit samma kvalitet som de andra två tidigare nämnda toppklubbarna hittills i år. Torino har haft flera knappa poängtapp och har trots deras sex förluster inte förlorat med mer än ett mål i någon match hittills. De lyckas alltid hålla sig kvar i matcherna även mot topplag och därmed rekommenderas spelet på Torino med +1 asian till matchen för 1.65 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Torino +1 asian
Odds: 1.65
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: