Speltips Salernitana – Inter 17/12: Toppen mot botten

Axel Sjödin Publicerat: 17 december 2021

Toppen möter botten då ligaledarna Inter reser ned till Salerno för att möta tabelljumbon Salernitana på fredagskvällen.

Salernitana - Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter kunde för första gången under säsongen gå upp i ligaledning i söndags efter en övertygande 4-0-vinst hemma mot Cagliari. Säsongen startade med en rejäl uppförsbacke upp till Napoli och Milan, men de sedan november och framåt så har det istället varit Inter och Atalanta som varit de mest formstarka lagen i Italien.

Inter har nu tagit 22 poäng av 24 möjliga på sina åtta senaste matcher och har bara släppt in tre mål totalt, där ett vasst Napoli stod för två av dessa. Sex av dessa matcher har de alltså hållit nollan i och Simone Inzaghis Inter har sett riktigt vasst ut även i år, trots att de tappade ett par nyckelspelare sedan Scudettosäsongen.

I Nerazzurris facit talar sitt tydliga språk och med fem raka segrar i ryggen och fyra raka matcher utan att ha släppt in mål så är känslan att det krävs ett smärre mirakel för att Salernitana ska lyckas ta poäng på fredagskvällen.

Inter har seglat upp som favoriter till att försvara sin titel och det är bara att ta av hatten för Inzaghi som har lyckats ta över ett försvagat lag och ändå få dem att prestera såhär. Den slutgiltiga domen kommer såklart i vår, men än så länge ser det väldigt bra ut för de regerande mästarna.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Salernitana får inte offensiven att fungera

Hemmalaget går som sagt att hitta på andra sidan tabellen där de ligger allra sist med sina totalt 8 poäng på 17 matcher. De har med god marginal gjort minst antal mål i ligan med sina elva fullträffar och är inte långt ifrån att ha släppt in mest.

De har bara tagit en poäng på sina sju senaste matcher från krysset mot Cagliari som slutade 1-1. Det råkar också vara det enda målet de har lagt under den här perioden då de gång på gång har fått stå lottlösa utan mål och utan poäng under hela senhösten.

Det är inte mycket att analysera kring styrkeförhållandena mellan lagen, men oddsen för att Inter ska vinna utan att släppa in mål är trots allt anmärkningsvärt höga med tanke på hur resultaten har sett ut från båda klubbarna under den senaste tiden. Inter har dessutom klarat sig igenom en mindre skadekris i defensiven under den här perioden och är ännu starkare nu med Stefan de Vrij tillbaka i mittlåset.

Att Inter vinner mot noll går att hitta för hela 1.90 hos 888sport och är i min mening ett självskrivet spel här.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter vinner mot noll
Odds: 1.90
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: