Speltips Salernitana – Juventus 30/11: Viktiga poäng

Axel Sjödin Publicerat: 30 november 2021

Ett haltande Juventus åker söderut i jakten på tre nya poäng då de möter tabelljumbon Salernitana under tisdagskvällen.

Salernitana - Juventus

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en väldigt tung säsong för Den gamla damen och ännu är det svårt att se något ljus i tunneln. I helgen föll de hemma mot Atalanta med 0-1 efter ett tidigt ledningsmål av Duvan Zapata som Juventus inte lyckades ge svar på. De blev utbuade av sin egen hemmapublik i både halvtid och efter slutsignalen, något de svartvitrandiga inte har varit vana vid på senare år.

Det var en tuff vecka för Juventus som dessutom blev förödmjukade i London då de förlorade med 0-4 mot Chelsea på Stamford Bridge och därmed tappade ledningen i Champions League-gruppen. Annars är det just Champions League som varit det positiva med säsongen hittills för ligaspelet har verkligen inte varit mycket att hänga i granen.

På vardera sida landslagsuppehållet hade de förvisso tunga segrar mot Fiorentina och Lazio men dessförinnan föll de i två raka mot Hellas Verona och Sassuolo, vilket gör att topplagen fortsatt har dragit ifrån.

De är nu 14 poäng bakom ligaledarna Napoli och titeln kan de nog glömma i år, snarare behöver de verkligen rycka upp sig om de ens ska ha chans på att kunna knipa i Champions League-plats till nästa säsong.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Salernitana kommer få det svårt att klättra

Hemmalaget har också haft en tuff säsong hittills, men det har kanske varit mer väntat än motgångarna för Juventus. De ligger sist i tabellen i nuläget och går då dessutom in i en väldigt tuff period i spelschemat där deras svit på fyra raka matcher utan vinst förväntas bli ännu längre.

Efter Juventus väntar nämligen Milan, Fiorentina och Inter, så det finns en överhängande risk att deras bottenposition i tabellen cementeras innan jul. De har redan tre poäng upp till säker mark och vårsäsongen kommer inte att bli lätt för Salernitana som behöver lägga in en ny växel för att klara sig kvar.

Juventus är storfavoriter till att ta hem en välbehövlig seger på tisdagskvällen, men de har inte direkt haft det lätt med målskyttet på senare tid. Sedan efter landslagsuppehållet har de faktiskt inte lyckats få in ett enda spelmål, då deras två mål mot Lazio kom på straffar. Paulo Dybala har inte alls sett bra ut och Alvaro Morata är inte direkt i någon toppform, så även om Juventus säkert lär lyckas vinna så kommer det nog inte vara något målkalas direkt.

Vi spelar därmed på under 2,5 mål för lockande 2.20 hos Expekt i tron om att Juventus offensiva problem inte har lösts över en natt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.20
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: