Speltips Salernitana – Napoli 31/10: Botten mot toppen

Axel Sjödin Publicerat: 31 oktober 2021

Nykomlingen Salernitana ställs mot de ännu obesegrade ligaledarna Napoli framåt söndagskvällen.

Salernitana - Napoli

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Trots att Napoli åkte på sitt första poängtapp för säsongen under förra helgen mot Roma så var de snabbt tillbaka i vinnarspåret igen då de övertygande slog Bologna med 3-0 tidigare i veckan. Salernitana förväntas nu att bli ännu en munsbit för Napoli som käkat upp alla mindre lag som de ställs mot hittills under hösten.

Matchen mot José Mourinhos Roma under förra söndagen var en viktig värdemätare för detta Napoli som hittills hade tagit full pott i poängskörden. Inför mötet mot Roma hade Napoli egentligen inte testats mot mer än ett decimerat Juventus i urusel form och trots att matchen slutade mållös så får man ändå ge Napoli ett gott betyg.

Det var i Partenopei som dominerade matchen mot Roma och de som hade klart flest vassa chanser att ta ledningen. Även om det var en någorlunda chansfattig match så var det tydligt vilket lag som var bättre och vilka som ville gå framåt för vinsten.

Nu väntar återigen ett lite lättare spelschema för Napoli innan det är dags för att ta sig an de andra topplagen framåt slutet av året. Både Inter och Lazio väntar i slutet av november, vilket kommer att bli oerhört intressant att följa.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Salernitana har en tuff säsong framför sig

Hemmalaget har haft en väldigt kämpig säsongsinledning hittills och befinner sig i nuvarande läge som nästjumbo i ligan med sju poäng. De har dock bara en poäng upp till säker mark, så mycket kan fortfarande hända i bottenstriden som är oerhört jämn än så länge.

De har i alla fall tagit livsviktiga poäng när de väl har ställts mot andra bottenlag, men har inte lyckats åstadkomma mycket när de ställts mot bra motstånd. Förra helgen mötte de Venezia på Pier Luigi Penzo-stadion och lyckades genom ett avgörande i den 95:e minuten få med sig alla tre poäng mot ett hemmalag som var reducerat till tio man och så när orkade hålla emot hela vägen.

Med tanke på hur det har sett ut mot bättre lag så är det däremot väldigt svårt att se hur de skulle kunna få med sig några poäng när Napoli kommer på besök under söndagen. Gästerna har varit oerhört kliniska mot sämre motstånd och har öst in mål mot lag från den nedre halvan.

Salernitana har gjort det kämpigt för motståndarna att få in första målet vid ett par tillfällen, men det finns för mycket kvalitet i detta Napoli för att stå emot tror jag och när väl första bollen sitter så finns det stor risk för att det rinner iväg. Expekt erbjuder 1.88 gånger pengarna för ett spel på Napoli med -1,5 asian, vilket jag tycker har bra spelvärde i sig här då toppen möter botten.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli -1,5 asian
Odds: 1.88
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: