Speltips Sampdoria – Juventus 12/3: Vinnarmentalitet

Martin Efvergren Publicerat: 12 mars 2022

Sampdoria tar emot ett Juventus på uppgång i den 29:e omgången av Serie A. Matchen spelas lördagen den 12 mars 2022 med avspark kl 18:00.

Sampdoria – Juventus

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sampdoria har en motig säsong i Serie A bakom sig. I januari tog Marco Giampaolo över som huvudtränare och det väl inte inneburit någon markant förbättring, men man kommer ändå till det här mötet med två raka hemmasegrar bakom sig.

De två senaste matcherna har man emellertid spelat på bortaplan och man har förlorat båda. I lördags föll man med 2-1 borta mot Udinese och dessförinnan blev det stryk med klara 4-0 mot Atalanta.

Sampdoria står därmed kvar på 26 poäng efter 28 spelade matcher, vilket ger en 15:e plats i Serie A inför den här helgens omgång. Nu tar man emot ett Juventus som, trots en diger skadelista, har tre raka segrar i ryggen och därtill har gått obesegrade genom de elva senaste matcherna.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sampdoria har problem

Juventus har viktiga pjäser som Chiesa, Chiellini, Bonucci, Dybala, Zakaria och De Sciglio skadade, men fortsätter ändå att leverera bra resultat. I söndags gjorde man visserligen bara precis vad som krävdes då man besegrade Spezia med 1-0 hemma. Dessförinnan hade man marginalerna på sin sida då man vann med 1-0 borta mot Fiorentina i Coppa Italia.

Juventus trend är god, men man har uppnått bra resultat utan att imponera – vilket är fullt förståeligt med tanke på hur skadelistan ser ut. Senast man vann med marginal var då man tog emot just Sampdoria i Coppa Italia i mitten av januari. Då vann Juve med 4-1.

När Sampdoria och Juventus senast möttes i Turin i Serie A blev det jämnare. Det mötet slutade då 3-2 till hemmalaget. Faktum är att Juventus har vunnit de sex senaste mötena lagen emellan.

Massimo Allegris manskap gäller också som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ges till ett odds omkring hela 5.40.

Sampdoria har sedan årsskiftet förlorat åtta av sina 10 spelade matcher. Man kommer från två förluster och läget i bottenskiktet av tabellen är något pressat. Truppen är ålderstigen och inte speciellt löpstark. Jag tror de kommer få svårt att hänga med i Juventus tempo här.

Vinnarmentalitet sägs sitta i väggarna och till stor del kan man säga att det är det Juventus lever på för tillfället. Trots de många skadorna har man närmat sig toppen på sistone och jag tror man har goda chanser till tre poäng även här. Mitt spel blir helt enkelt en rak tvåa, att Juventus vinner till 1.68 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus vinner
Odds: 1.68
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, lördag 12 mars 2022
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: