Speltips Sampdoria – Juventus 30/1: Uppvaknande

Simon Pålsson Publicerat: 29 januari 2021

Juventus har vaknat till liv och bör städa av motståndet Sampdoria av bara farten lördagen den 30 januari 2021 i italienska Serie A.

Sampdoria - Juventus

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blir ett italienskt viktigt möte i Serie A klockan 18:00 på lördagen, när Juventus spelar borta mot Sampdoria och återigen inte har råd att tappa poäng.

Med tanke på att Juventus har haft en krampaktig inledning på säsongen i ligan har man inte utrymme för fler onödiga poängtapp, och alla poängtapp börjar nästan kunna klassas som onödiga i det här skedet av säsongen.

Nu återstår såklart hälften att spela, men det finns ett par andra lag som redan har ett ordentligt försprång, som man liksom inte får släppa ifrån sig ytterligare.

Juventus har glädjande nog, för deras del, en bra form på slutet med tre raka vinster, varav två i cupspelet. Dels mot Napoli och nu senast mot SPAL. I ligaspelet ser man också starkare ut, även om förlusten mot Inter svider ordentligt.

Sampdoria är ett bra lag just nu, har tre vinster på sina fyra senaste, och känns mer homogena än under den skakiga säsongsinledningen.

Med 26 poäng har man lämnat den desperata bottenstriden bakom sig och ligger nu på över halvan. Med tanke på att man har gjort minst två mål i fyra raka hemmamatcher är man bevisligen ett lag som kan hota.

Målspelet i Serie A

För svensk del är det lite tråkigt att Dejan Kulusevski inte kommer till spel i den här matchen och det är alltid deppigt när svensken inte får chansen att visa upp sig. Det kommer också med lite dålig tajming efter att han dominerat i Coppa Italia i veckan, med både mål och assist mot SPAL.

Men det finns bra täckning bakom honom och det är inte ens säkert att han var tilltänkt som startman inför den här matchen. Men att det är en spelare som antingen startar eller som får en halvtimme på planen har vi nu vant oss vid.

Det blir kanske en fråga för Juventus med tanke på att även Paulo Dybala startar, men jag räknar med Chiesa och McKennie i startelvan, på kanterna. Det är två spelare som verkligen är bra nog för att spela med Juventus just nu.

Sampdoria saknar Manolo Gabbiadini och Alex Ferrari, men kan ha samma startelva som senast. Albin Ekdal är såklart med i startelvan, som vanligt, men frågan är om man har vad som krävs för att stå emot här.

Båda lagen göra mål spelas till 1,80 gånger smeten hos William Hill. Med tanke på Sampdorias form lär man kunna störa Juventus.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,80
Bolag: William Hill 
Spelstopp: 18:00, lördag 30 januari 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: