Speltips Sampdoria – Lazio 17/10: Draw no bet

Simon Pålsson Publicerat: 17 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

SS Lazio är favoriterna på förhand, men kan laget leva upp till förväntningarna borta mot Sampdoria i Serie A den 17 oktober 2020?

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en lite haltande inledning på den här italienska ligasäsongen, och det som vanligtvis är en homogen inledning har nu varit en hattig, lätt skakig start på säsongen. Anledningen stavas såklart corona och dess komplikationer, som gjort att man har fått lägga spelschemat på ett lite annorlunda sätt.

Tabellen är redan ett par veckor in i säsongen aningen haltande. Men vi kan också konstatera att ett par lag har spelat sina tre fulla omgångar och har därmed inlett säsongen på ett sätt som går att bedöma utifrån. SS Lazio gick in i året med förhoppningar om att bygga vidare på den fina trenden förra säsongen, men hittills finns det en del övrigt att önska.

Egentligen är det väl främst förlusten hemma mot Atalanta med klara 1-4 som svider. Där kändes det som att Lazio aldrig kom in i matchen och man föll mycket riktigt med tre mål mot det som väntas bli en konkurrent i toppen.

I matchen därpå studsade man å andra sidan tillbaka och tog en viktig poäng hemma mot Inter. 1-1 tyder på att man har vad som krävs för att stå emot de stora lagen den här säsongen också. Det är en grundförutsättning för att man ska kunna slåss om Champions League-platserna den här säsongen också.

Senast mot Inter fick man också ett rött kort på anfallaren Ciro Immobile, som därmed inte kommer att kunna spela mot Sampdoria. Det är ett enormt tapp då det kanske är hela Serie A:s bästa anfallare. Det är också lagets klart bästa målskytt.

Sampdoria är bräckliga

Det var nog många med mig som inte imponerades av den inledning på säsongen som Sampdoria hade när man föll igenom totalt mot Juventus och föll med 3-0 på bortaplan. Det är egentligen ingen skam i det, men laget kändes ihåligt och oinspirerat redan i den första matchen för säsongen. Det ger inga sköna vibbar.

Därefter föll man hemma (!) mot nykomlingen Benevento innan man studsade tillbaka med en vinst mot Fiorentina, på bortaplan senast. Troligen kan den fungera som en motivator inför fortsättningen, men samtidigt ska man inte glömma att Viola har precis den tendensen. Att förlora mot lite mindre sexiga lag.

I mina ögon är Lazio – med eller utan sin bästa spelare Ciro Immobile – ett bättre fotbollslag och bör gälla som favoriter.

Lazio draw no bet spelas till 1,60 gånger såsen hos Betsson. Det skulle förvåna mig mycket om man åkte på en förlust här.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Lazio draw no bet
Odds: 1,60
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:00, lördag 17 oktober 2020
TV:  [cmorelive5]
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: