Speltips Sampdoria – Lazio 5/12: Pressat bortalag

Axel Sjödin Publicerat: 5 december 2021

Sampdoria står för motståndet då ett Lazio i desperat behov av en vinst åker gästar Marassi under söndagskvällen.

Sampdoria - Lazio

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har inte varit en särskilt trevlig period sedan efter landslagsuppehållet för den himmelsblå delen av Rom. De inledde med att förlora hemma mot Juventus utan Ciro Immobile och åkte därefter på pisk nere i Neapel där de förlorade mot Napoli med 0-4.

Hemmamatchen mot Udinese skulle bli matchen där de studsade tillbaka, men det blev istället en kaotisk match som hade allt. Att matchen slutade 4-4 med två röda kort målar kanske upp en bild av hur det såg ut på Stadio Olimpico tidigare i veckan där Lazios vändning från 1-3 till 4-3 punkterades i den 99:e minuten av ett fint mål från Tolgay Arslan.

Många var nog inställda på att resultaten inte skulle komma direkt för Lazios del sedan Maurizio Sarri tog över inför säsongen, men de är verkligen i behov av en trepoängare nu efter en väldigt tuff period.

I de senaste två matcherna bara så har I Biancocelesti släppt in hela åtta mål, vilket är under all kritik. Inför söndagens möte så är Patric avstängd sedan den förra matchen, men det är inget större avbräck och i övrigt så är de skadefria.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sampdoria har tagit sig ut ur bottenstriden tillfälligt

Hemmalaget däremot har haft en positiv trend sedan landslagsuppehållet då de fick med sig två raka vinster, vilket blev deras biljett upp från nedflyttningsplatserna. Nu har de i alla fall en buffert ned på fem poäng till stadsrivalerna Genoa som innehar 18:e-platsen i tabellen, vilket säkerligen ger dem lite välbehövlig arbetsro.

De förlorade dock återigen tidigare i veckan då de ställdes mot Fiorentina på Artemio Franchi, men Fiorentina har varit väldigt starka på hemmaplan och resultatet var nog fullt väntat från de flesta håll.

Nu väntar återigen en tuff match hemma mot Lazio innan det oerhört viktiga Derby della lanterna mot stadsrivalen Genoa nästa fredag. Lazio har dock inte varit särskilt vassa på bortaplan i år där de bara har tagit 5 av 21 möjliga poäng, men det har oftare varit mot tuffare motstånd än Sampdoria.

Jag tror att Lazio har vad som krävs för att studsa tillbaka med en vinst här. De har det klart bättre laget och när oddsen ligger på 2.08 hos Expekt för en bortavinst så tycker jag mig se ett klart spelvärde.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lazio vinner
Odds: 2.08
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: