Speltips Sampdoria – Napoli 23/9: Offensiva tapp

Simon Pålsson Publicerat: 23 september 2021

Sampdoria jagar tre viktiga poäng hemma mot formstarka Napoli, som just nu har gått rent i toppen av Serie A.

Sampdoria - Napoli

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mycket kan man säga om inledningen på den här italienska ligasäsongen, men det framstår allt mer uppenbart att det är vidöppet i toppen och att det finns många lag som kommer att slåss om den här ligatiteln.

Juventus dominerade under flera år, men det är en verklighet som nu ligger bakom oss, och med tanke på att de regerande mästarna Inter dessutom är försvagade är det vidöppet för andra lag. Som sagt.

Ett sådant lag är Napoli, som har öppnat säsongen starkt med fyra raka vinster och som nu ställs mot ett svårspelat Sampdoria, som harvar omkring i mitten av tabellen.

Om det är något motstånd som Sampdoria hatar att ställas mot är det förmodligen Napoli, som man bara har tagit poäng mot en gång på de senaste elva försöken. Det säger sig själv att det inte är ett vidare bra facit.

Inför den här matchen gäller Sampdoria därmed som klar underdog, även om jag personligen tycker att man har ett ganska roligt lag med ett par offensiva spelare som sticker ut.

Däremot kommer Sampdoria till den här matchen utan Manolo Gabbidanini. Det är å andra sidan det enda tappet.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napoli saknar tunga pjäser

Det kom upp trevliga nyheter i veckan när Diego Demme och Alex Meret återgick till träning med Napoli, men det mesta pekar på att båda spelarna är lite för skavda för att kunna spela redan i den här matchen. Man skyndar förmodligen mer långsamt.

Dries Mertens, Stanislav Lobotka och Faouzi Ghoulam har alla varit borta ett bra tag och kommer inte att spela här heller.

Napoli öser in mål nu och har så gjort under längre tid, med sex raka bortavinster i Serie A (räknat med slutet på förra säsongen också) i vilka man dessutom gjort minst två mål framåt i varje match.

Sampdoria har gjort minst två mål i sina tre senaste matcher, varav 2-2 hemma mot Inter i sin senaste hemmamatch. Det är alltså inte ett lag att underskatta.

Över 2,5 mål spelas till 1.80 gånger krämen hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 18:30, torsdag 23 september 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: