Speltips Sampdoria – Napoli 8/1: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 8 januari 2023

Nedflyttningshotade Sampdoria ställs mot serieledande Napoli på Marassi under söndagskvällen.

Sampdoria - Napoli

18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Medan Sampdoria triumferade och tog sin blott andra vinst under hela säsongen i den senaste omgången så åkte Napoli i sin tur på sin första förlust. Det är skarpa kontraster minst sagt, men Sampdoria förväntas snabbt återgå till att förlora när serieledarna kommer på besök till Genua.

Sampdorias vinst borta mot Sassuolo kom som en blixt från klar himmel. Innan uppehållet så hade de fyra raka förluster utan att ens ha lyckats göra mål och de låg näst sist i tabellen med sex poäng efter 15 spelade matcher. De hade dessutom en del skador på tongivande spelare, som kommer att vara borta även mot Napoli.

Fabio Quagliarella må kanske ha passerat sina bästa dagar i karriären, men har fortsatt att producera mål även på äldre dagar. Han har dragits med skador under stora delar av säsongen och inte alls stått för den målproduktion som många kanske hade räknat med. Ignacio Pussetto är också skadad samtidigt som mittbacken Bruno Amione är skadad inför Napolis besök.

Förutsättningarna är med andra ord långt ifrån optimala, men de kan åtminstone ha fått lite förnyat hopp om att klara sig kvar efter förra omgångens bragdvinst.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napoli ska kunna studsa tillbaka

Gästerna har hyllats till skyarna under hösten då de har stått för en helt fantastisk säsong såhär långt. Huruvida de skulle kunna ta med sig sitt momentum på andra sidan VM-uppehållet var alltid ett frågetecken – ett vi inte fått svar på riktigt ännu.

Årets första match innebar säsongens första förlust då Inter välförtjänt vann med 1-0 hemma på San Siro. Napoli behöver studsa tillbaka mot Sampdoria nu, då Juventus väntar nästa helg. Matchen mot Den gamla damen kan få väldigt stor betydelse för Napolis eventuella titelchanser då Juventus har skjutit upp som en raket i tabellen och då har chansen att krympa avståndet till bara fyra poäng – ned från tio sedan uppehållet.

Luciano Spalletti behöver få igång sitt lag snabbt, vilket han också bör ha ganska goda förutsättningar för då han har samtliga spelare i truppen tillgängliga. Det gäller att inte vackla efter den första förlusten bara.

Napoli har i regel kört över sämre motstånd med en målkavalkad och jag tror att de behöver en sådan vinst för självförtroendet. För 2.17 gånger pengarna hos Expekt så spelar vi därmed på att Napoli vinner med -1,5 asian på söndag.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli -1,5 asian
Odds: 2.17
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00, söndag 8 januari 2023
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: