Speltips Sassuolo – Fiorentina 17/4: Lär inte hålla nollan

Axel Sjödin Publicerat: 16 april 2021

Inget av lagen har kanske jättemycket att spela för men detta kan ändå bli en intressant match mellan två lag som vill framåt.

Sassuolo - Fiorentina

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Sassuolo har befunnit sig precis bakom topplagen väldigt länge nu, men poängmässigt är det en bra bit upp och trots åttondeplatsen så har man inga realistiska chanser att nå högre än så då de har elva poäng upp till Roma på sjunde.

Sassuolo är i alla fall ett trevligt lag att kolla på då de ofta kan spela en underhållande fotboll med mål åt båda håll. Senaste matchen mot Benevento som vanns med 1-0 var faktiskt första gången du höll nollan på 19 raka matcher. Senast de höll nollan var faktiskt säsongens andra möte mot Benevento som också vanns med 1-0 och detta kanske kanske då säger mer om Beneventos anfallsspel än Sassuolos försvar.

Skadeläget är dock inte optimalt för Sassuolo, de flesta lagdelar är intakta men lagets båda delade skyttekungar Domenico Berardi och Francesco Caputo är båda skadade och kommer att missa matchen. I övrigt är det bara Defrel värd att notera på skadelistan.

Fiorentina håller sig utanför bottenstriden än så länge

Gästerna har inte haft en säsong som levt upp till förväntan riktigt och är inte långt ifrån att bli indragen i nedflyttningsstriden. Som tur är för Fiorentina verkar Cagliari inte få ordning på spelet och har nu förlorat fyra raka. Fiorentina har dock bara tagit fem poäng på sina sju senaste matcher så de är inte i strålande form heller.

Likt Sassuolo är det enda som känns garanterat när man tittar på Fiorentina är att det kommer bli mycket mål. Deras fem senaste matcher har bjudit på 23 mål totalt både framåt och bakåt. Den unge serben Dusan Vlahovic har verkligen imponerat trots att laget inte gått lika bra. Han har gjort sex mål på Violas senaste fyra matcher och är i glödhet form.

Trots att offensiven kommit igång är defensiven dock fortsatt ett problem för Fiorentina och trots Vlahovic form lyckas de inte täppa till bakåt och omvandla det till poäng. Guiseppe Iachini har i alla fall inga skador att oroa sig för i laget och kan ställa upp med bästa möjlig elva mot Sassuolo på lördag.

Det är svårt att veta exakt var man har Sassuolo utan sin anfallsduo, så resultatspel känns riskabelt då Fiorentina kan ha svårt att ta vara på chansen ändå. Istället kikar vi på spelet med Dusan Vlahovic som målgörare med tanke på hans fantastiska form i kombination med att Sassuolo håller nollan en gång i halvåret. För 2.75 hos Bet365 spelar vi därför på Dusan Vlahovic som målgörare när som helst under matchen.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1 250kronor i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dusan Vlahovic som målgörare
Odds: 2.75
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: