Speltips Sassuolo – Hellas Verona 16/1: Lunchmatch

Axel Sjödin Publicerat: 15 januari 2022

Viktiga poäng står på spel i klungan precis bakom Europaplatserna då Sassuolo möter Hellas Verona tidigt på söndag.

Sassuolo - Hellas Verona

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är bara en poäng som skiljer lagen åt inför omgången och även om Hellas Verona ligger så långt ned som på trettonde plats så hade de inför omgången trots allt bara fem poäng upp till Lazio, Roma och Fiorentina som alla ligger på samma poäng från sjätte plats och nedåt.

Serie A är oerhört jämnt kring mitten i år och båda dessa lag kan absolut vara med och utmana högre upp i tabellen framåt våren ifall de hittar formen. Sassuolo verkar redan ha hittat den då de bara förlorat en av sina nio senaste ligamatcher. Under sviten så har de dessutom slagit Milan och Lazio samt kryssat mot Napoli, så nog finns det kvalitet i truppen.

De inledde dock det nya året på ett snöpligt sätt genom att bara få med sig ett kryss hemma mot Genoa, men följde upp det med en övertygande överkörning av Empoli med 5-1 som fick klara sig med en man mindre den sista halvtimmen.

Inför mötet mot Hellas får de dock klara sig utan sin skyttekung Domenico Berardi som är avstängd inför mötet, men Sassuolo har många skickliga offensiva spelare, bland annat Giacomo Raspadori och Giacomo Scamacca som båda gjorde två mål var mot Empoli senast.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hellas Verona har varit rätt ojämna

Gästerna hade en väldigt fin form under en period i höstas där de slog Lazio och Juventus och tog poäng borta mot Napoli när de var som allra bäst. Men sedan dess har det gått lite fram och tillbaka.

Nu senast förlorade de chockartat mot Salernitana hemma – seriens sämsta lag som i regel ofta blir överkörda utan att hitta nätet. Nyckeln bakom deras fina form tidigare var Giovanni Simeones galna målproduktion då han gjorde mål i varenda ett tag, men han har stannat av lite och har nu inte lagt mål på de senaste fyra.

Verona har sedan några säsonger tillbaka framförallt varit ett starkt kollektiv utan några direkta stjärnspelare, men det gör också att det trots allt finns flera lag i klungan som rakt av har en bättre trupp än vad Hellas Verona har och i dagsläget ser de inte direkt ut som det lag som ska börja klättra.

Men matchen mot Sassuolo lär kunna bli en jämn sådan där det på förhand är svårt att utse en klar favorit. Det tenderar i alla fall att bli mål åt båda hållen när dessa lag spelar och Sassuolo spelar ofta rätt målrika matcher då de är ganska framtunga. Därmed spelar vi på över 2,5 mål här för 1.56 hos MrGreen.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.56
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 12:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: