Speltips Sassuolo – Juventus 12/5: Svårspelat

Simon Pålsson Publicerat: 12 maj 2021

Juventus behöver vinna för att kunna drömma om Champions League, men gäller som underdog borta mot Sassuolo den 12 maj 2021.

Sassuolo - Juventus

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det gick faktiskt vägen senast som Juventus spelade mot Sassuolo, då på hemmaplan, men att det är en tuff match som väntar den italienska storklubben denna onsdagskväll råder det ingen som helst tvekan om.

Det är också helt fel läge att spela mot Sassuolo, som har prickat formen och som de senaste veckorna är det bästa laget i hela Serie A sett till poängsnitt. Inte ens formstarka Inter, Atalanta eller Napoli kan matcha det facit som Sassuolo har sista sex omgångarna.

Nu råkar det vara lite för lite, och lite för sent, men Sassuolo har trots allt en ganska stark säsong bakom sig. Det blev lite för många kryss ett tag i vintras, som gjorde att Europastriden försvann och drömmen om en riktig bra placering rann ut i sanden. Men att Sassuolo är ett bra fotbollslag blir uppenbart.

En viktig sak att betona här är också att Sassuolo vunnit mot AC Milan och kryssat mot Atalanta senaste veckorna. Det är alltså inte bara mot dussinlag som Sassuolo har gjort starka resultat på sistone.

Det är kanske inte vad Juventus vill höra, med tanke på hur läget i tabellen ser ut. Nu är man utanför Champions League-platserna och för att nå finrummet behöver man vinna den här matchen och ta sig dit den vägen. Som ett första steg kan tre pinnar mot Sassuolo hjälpa.

Odds på Juventus

Det har spekulerats mycket om Andrea Pirlo och huruvida han sitter kvar som huvudtränare kommande säsong, men det senaste i den italienska medierapporteringen är att huvudtränaren sitter relativt säkert. Det kan tyckas märkligt.

Vad vi vet är att han leder laget borta mot Sassuolo – efter att Juventus föll med hela 0-3 hemma mot AC Milan i den senaste ligaomgången.

Nu finns det inget utrymme för poängtapp mot Sassuolo. Det som kan tala för Juventus här är det faktum att man på tio raka matcher mot Sassuolo trots allt inte har förlorat en enda gång.

Överspelet brukar också vara gångbart mellan lagen, men kanske är det lite andra tider nu?

Sassuolo +1 (asian handicap) spelas till 1,84 gånger såsen hos William Hill. Om det spelet ska bomma krävs det förmodligen att Cristiano Ronaldo har en väldigt bra dag.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sassuolo +1 (asian handicap)
Odds: 1,84
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20.45, onsdag 12 maj 2021
TV:  cmorelivetre logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: