Speltips Sassuolo – Milan 21/7: Tuff match för Zlatan

Spelbloggare Publicerat: 15 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Att handskas med Sassuolo har visats tuffare än väntat i årets Serie A – och det står knappast som skrivet i sten att AC Milan bara ska roffa hem tre pinnar från Mapei Stadium i samband med att de möter varandra.

  Rygga vårt speltips hos hajper!
Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Med Zlatan Ibrahimovic i spel har Milan fått det att vända totalt och nu har de enbart målskillnad som skiljer dem från en Europaplats. De har undvikit att förlora sedan omstarten; vunnit över bland andra Lazio samt Juventus och kommer senast från en 5-1-kross av Bologna.

Trots att Zlatans målproduktion inte varit överdriven, bidrar han alltid med stor nytta och Milan med kontra utan honom är två vitt skilda maktfaktorer.

Fastän Sassuolo är på platsen bakom kvällens motståndare i tabellen, är avståndet stort och de kommer med all säkerhet stanna kvar där som bäst. Oavsett vad får man betrakta dem som en succé och formen är alldeles suverän med åtta raka utan torsk efter omstartsförlusten mot Atalanta. Under denna period har de bland annat spelat oavgjort med Juventus och vunnit över Lazio.

Lagen har fyra spelare vardera indisponibla. Sassuolo med Filippo Romagna, Pedro Obiang, Gregoire Defrel samt Gian Marco Ferrari. Gästerna saknar Samu Castillejo, Mateo Musacchio, Léo Duarte och Lucas Paquentá.

Sassuolo – en tuff nöt att knäcka

Trots att det, på pappret, ser ut som att motivationen talar till Milans favör, blir den här skillnaden minimal i betydelse sett till hur extremt formstarka Sassuolo är och att de inte förlorat på åtta matcher efter varandra.

Att då, med hemmaplansfördelen, ses som såhär stora underdogs av spelbolagen har vi väldigt svårt att se som rättvisande. Överhuvudtaget på något sätt.

Det lär snarare bli en helt öppen batalj, som skulle kunna sluta lite hur som helst.

Därför spelas Sassuolo med +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen 1X – till 2,11 x insatsen hos Hajper.

Annons:
  Rygga spelet hos hajper – Få 100 kr bonus utan insättning!
Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sassuolo +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,11
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:45, tisdag 21/7 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo