Speltips Sassuolo – Milan 22/5: Scudetton ska säkras

Axel Sjödin Publicerat: 22 maj 2022

Milan är nu bara en poäng ifrån att ta sin första Scudetto sedan 2011, men först måste de ta sig igenom Sassuolo.

Sassuolo - Milan

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är såklart väldigt nervöst i Milano just nu då Scudetton hänger i luften och allt hänger på den sista matchen för säsongen. Milan har dock genomgående varit som allra bäst när det gäller under säsongen så just nu är det mycket som talar för att Milan kan säkra sin första ligatitel på över ett decennium.

Tidigare så har det varit många underliga poängtapp, men under våren så har de vunnit i stort sett varenda sexpoängare i toppen, vilket har gjort att de fortsatt haft ett bra utgångsläge inför slutspurten. Väl här så har de inte gjort några misstag. De har nu fem raka segrar där de har haft klart tuffare motstånd än sina stadsrivaler Inter.

Lazio, Fiorentina och Atalanta har alla besegrats när det inte har funnits något utrymme för misstag och även det det inte alltid har varit med stora marginaler så har trepoängarna rullat in. Detta Milan har en ett visst je ne sais quoi och verkar ha fått in den vinnarmentalitet som försvunnit under stora delar av 10-talet i takt med att de så kallade senatorerna lade skorna på hyllan en efter en efter den senaste ligatiteln.

Nu har de allt i egna händer med champagnen på kylning nere i Modena.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sassuolo har inte varit i toppform på senaste

Sassuolo är på många ett väldigt typiskt mittenlag som till och från kan vara tuffa att möta. De är långt ifrån något drömmotstånd när de som sista lag står i vägen för titeln. Men Sassuolos resultat har inte varit särskilt imponerande på senare tid. De slog förvisso Bologna borta med klara 3-1 i den senaste omgången, men dessförinnan så hade de inte vunnit sedan tidigt i april.

I de senaste fem omgångarna så har de inte kunnat stå upp mot varken Juventus eller Napoli och hade en riktig plattmatch mot Cagliari innan det. Napoli körde fullkomligt över dem med 6-1 och Sassuolos annars rätt vassa offensiv verkar inte vara i toppform. De har dock satt käppar i hjulet för storlagen under våren, särskilt i februari där de var i fin form och slog Inter borta. Men mot ett skadefritt Milan i en match som denna så kommer det vara svårt att hävda sig.

Milan har haft en väldigt imponerande defensiv under våren och har bara släppt in två mål på deras tio senaste ligamatcher. I en match som denna så lär de inte heller vilja riskera något och jag tror därför inte att det blir något målkalas. Vi spelar därmed på att Milan vinner och kombinerar det med under 3,5 mål för 2.71 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Milan & under 3,5 mål
Odds: 2.71
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: