Speltips Sassuolo – Napoli 17/2: Mot sjunde raka

Axel Sjödin Publicerat: 16 februari 2023

Napoli siktar in sig på sin sjunde raka seger i ligaspelet då de gästar Sassuolo på Mapei Stadium under fredagen.

Sassuolo - Napoli

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Då Napoli inleder omgången så har de chansen att tillfälligt dra ifrån ytterligare och lägga Inter 18 poäng bakom sig i titelstriden. I Partenopei, som inte har tagit en ligatitel på över 30 år, har kopplat ett järngrepp om scudetton som de inte visat minsta tecken på att släppa.

I och med deras otroligt stora buffert ned till de jagande lagen så lär Napoli känna att de har råd att satsa på Champions League vid sidan av, vilket kommer att bli väldigt intressant att se. De inleder sitt Champions League-äventyr nu på tisdag borta mot Eintracht Frankfurt där de är ganska klara favoriter till avancemang. Då de lär tappa både Khvicha Kvaratskhelia och Victor Osimhen i sommarfönstret så kommer det att bli väldigt intressant att se hur säsongens Napoli kan stå sig internationellt, då detta lär vara den enda chansen att se det.

Men då gäller det först och främst att fortsätta att vinna i ligan tills vidare och näste man till rakning är Sassuolo. Luciano Spalletti har verkligen fantastiska förutsättningar inför våren då lagets form är fortsatt god samt att han har en helt och hållet skadefri trupp till sitt förfogande.

Vi får se ifall han väljer att vila några spelare inför tisdagen, men de ska nog vara favoriter alldeles oavsett i nuläget.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sassuolo har tagit ett par imponerande skalper

För några omgångar sedan så var Sassuolo det lag som låg närmast bottentrion och hade rätt stora problem. Men de har uppenbart lyckats pricka in formen och har gjort ett ryck i bottenstriden.

I deras fyra senaste matcher så har de lyckats skrapa ihop åtta poäng, bland annat genom att slå både Milan och Atalanta (!). Det innebär att de numera har sju poäng ned till ett pånyttfött Hellas Verona under strecket och inte behöver känna någon större press inför den tuffa bortaresan mot Napoli.

Ett problem för Sassuolo under säsongen har varit att de har blivit av med för många av deras offensiva pjäser i ett och samma fönster, men de verkar ha kommit igång med målskyttet igen och har haft sex olika målskyttar under deras senaste lilla formtopp och då borde de också ha ett sparkapital i Domenico Berardi som inte riktigt har kommit igång ännu.

Napoli är dock alltjämt klara favoriter här och jag tror inte att de är redo att slå av på tempot ännu. Vi spelar därmed på bortavinsten kombinerat med över 1,5 mål för 1.78 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli & över 1,5 mål
Odds: 1.78
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, fredag 17 februari
TV: 
Stream:  cmoresport logo