Speltips Sassuolo – Torino 23/10: Fel läge

Simon Pålsson Publicerat: 23 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Serie A åker vidare redan på fredagen där succélaget Sassuolo har planer på att köra över bottenlaget Torino den 23 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter en lite trevande inledning på säsongen känns det nu som att den italienska fotbollen har stämt i bäcken på allvar och att säsongen får anses vara igång på alla cylindrar. Det är coronan som oroar runt om i landet, men bortsett från det är inledningen på säsongen mycket intressant.

AC Milan ser sylvassa ut i toppen med fyra raka vinster, Juventus har redan tappat poäng två gånger om och Inter har misslyckats med att inleda säsongen som man önskat. Däremot har Sassuolo återigen visat sig vara ett lag för den övre delen av tabellen.

Sassuolo visade redan förra säsongen att man i sina bästa stunder kan slå precis alla, och nu känns det som att lagbygget verkligen har prickat rätt igen. Det ska sägas – och det är en viktig faktor – att man har haft en enkel inledning på spelschemat. Det har varit möten med. Cagliari, Spezia, Crotone och Bologna. Det är matcher man ska ha en bra chans i.

Men poängskörden på tio av tolv möjliga poäng imponerar ändå, och visst är det en styrka av Sassuolo att vinna matcherna som man ska eller verkligen kan vinna? Det är inte minst lovande inför fortsättningen.

På fredagskvällen spelar Sassuolo så hemma mot bottenlaget Torino, vars poängskörd kanske inte riktigt motsvarar prestationerna. Men på tal om att vinna matcher som man på pappret ska ha en god chans att vinna bör det här smaka mumma för Sassuolo.

Torinos poängskörd är för skral

För det första bör poängteras att Torino bara spelat tre omgångar hittills, till skillnad från merparten av lagen som har spelat fyra. Det är egentligen bara mötet mellan Torino och Genoa som i dagsläget får den här italienska ligatabellen att halta. När väl det är avklarat kan Torino mycket väl tagit sina första poäng.

Men först ska mötet med Sassuolo spelas, och det är ingen lätt match i det här skedet. Torinos självförtroende lär inte vara det bästa, trots helt okej insatser i uddamålsförlusterna mot Fiorentina och Cagliari, samt hemma mot Atalanta då laget ändå gjorde två mål.

Det som ställer till det lite inför den här matchen är att Vanja Milinkovic-Savic åkte på ett rött kort och därmed inte får spela den här matchen. Men faktum är att han inte ens brukar spela då det är Salvatore Sirigu som vanligtvis vaktar stolparna.

Torino +1,5 spelas till 1,58 gånger såsen hos Betsson. Här tror jag att spelbolagen överskattar favoritskapet.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Torino +1,5
Odds: 1,58
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, fredag 23 oktober 2020
TV:  [cmorelive5]
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: