Speltips Spezia – Atalanta 21/11: Skrälläge

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Atalanta har svårt att hålla en hög nivå i match efter match och kan få det tufft borta mot Spezia lördagen den 21 november 2020.

Spezia - Atalanta

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.Det är speciella tider i hela Europa och det befläckar såklart även fotbollen. Det märks runt om i samtliga stora ligor att det är lite andra omständigheter och att ett par av de mindre lagen nu har ganska goda chanser att ställa till det, på ett sätt som kanske inte hör till vanligheterna.

Ur ett bettingperspektiv är det här intressant, inte minst då det öppnar för skrällar. Men det är också lite problematiskt med svårbedömda lag och matcher. Det gäller helt enkelt att vara på sin vakt.

Ett möte som kan ställa till det en aning spelas på lördagen när Spezia tar sig an Atalanta. Givetvis är bortalaget klara favoriter, men i mina ögon har man blivit lite för slaktade oddsmässigt och det finns inte längre värde i den raka tvåan.

Snarare är det här ett möte som kan bli jämnt. Atalanta har klappat igenom fullkomligt i ett par matcher på slutet och har inte samma höga nivå sett över samtliga matcher, eller över en längre tid. Landslagsuppehållet gör att det också kan vara ett lag lite ur balans.

En tät historia

Spezia har faktiskt öppnat säsongen på ett lovande sätt och med ett par starka vinster har man givit sig själva lite andrum, och sett till att man inte direkt är inblandade i bottenstriden. Detta trots att man stundtals haft ett par tunga spelare borta.

Det intressanta är, då ur ett negativt perspektiv för hemmalaget, är att man inför matchen mot Atalanta saknar ett antal spelare trots att man precis haft ett längre landslagsuppehåll. Jeroen Zoet, Andrej Balabinov, Jacopo Sala, Daniele Verde, Paolo Bartolomei, Juan Manuel Ramos, Julian Chabot och Salvador Ferrer spelar inte den här matchen.

I bortalaget är det möjligen lite mer kända namn, Matteo Ruggeri och Mattia Caldara, som är utanför truppen med skador. Dessutom är Ruslan Malinkovskiy borta med corona.

På alla sätt är det rimligt att hålla bortalaget som favoriter här, men det är samtidigt inte en fullt så enkel match som man kan tro vid första anblick.

Om det är något vi har lärt oss med Atalanta är det att de har en otrolig förmåga att klydda till det över tid, och att det inte verkar vara enkelt att hålla samma höga nivå över flera omgångar.

Spezia +1,5 spelas till 1,75 gånger smeten hos 888sport.

Speltips:

Speltips: Spezia +1,5
Odds: 1,75
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18.00
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: