Speltips Spezia – Inter 15/4: Målsnål historik

Martin Efvergren Publicerat: 15 april 2022

Spezia tar emot ett Inter på jakt efter serieledningen i Serie A. Matchen spelas fredagen den 15 april 2022 med avspark kl 19.00.

Spezia – Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spezia slutade på en 15:e plats i Serie A förra säsongen och efter 32 spelade matcher av den här säsongen ligger man på exakt samma placering i tabellen. Man står på 33 poäng och har därmed tio poängs marginal ner till lagen under nedflyttningsstrecket.

Spezia hade en sämre period i februari men har tagit ett par viktiga segrar på sistone. Man har nyligen besegrat bottenkonkurrenterna Cagliari och Venezia och på de fyra senaste omgångarna har man tagit sju poäng.

I lördags spelade man 0-0 borta mot Empoli och dessförinnan slog man Venezia med 1-0 hemma efter att Emanuel Gyasi gjort det avgörande målet på tilläggstid. Därmed har man hållit nollan i tre av sina fyra senaste matcher.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spezia står upp väl

Inter kommer från en tyngre period, men bortasegern mot Juventus i den näst senaste omgången kan ha varit en vändpunkt. Man följde upp den trepoängaren med att besegra Verona med 2-0 på hemmaplan i lördags och har nu möjligheten att ta över serieledningen vid en vinst här.

Med två raka segrar har Inter tagit över AC Milans kommando. De svartblåa är inför den här kvällens matcher två poäng efter lokalrivalen med en match mindre spelad. AC Milan tar emot Genoa med start strax efter den här matchen.

Spezia och Inter möttes senast i början av december och de sistnämnda vann då med 2-0 i Milano. Senast de möttes i La Spezia slutade det 1-1.

Inter har nu chansen att sätta press på AC Milan vid en seger här och man gäller som klara favoriter att lyckas med det. Ett rakt spel på bortalaget ges till ett odds omkring 1.33.

Inter har steppat upp i de senaste matcherna men jag räknar inte med att det här kommer bli någon promenadseger. Spezia har varit solida bakåt på sistone och tränare Thiago Motta vill säkerligen bevisa sig mot sin forna klubb.

Spezia har hållit nollan i tre av sina fyra senaste matcher och totalt har det gjorts under 2.5 mål i fem av deras sex senaste matcher. Vad gäller Inter så har det gjorts under 2.5 mål 11 av deras 12 senaste matcher. Därför finner jag ett bra spelvärde i ett underspel här.

Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.84 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.84
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, fredag 15 april 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: