Speltips Spezia – Inter 21/4: Formalitet

Simon Pålsson Publicerat: 21 april 2021

Om det är någonting Inter har lärt sig är det att städa av svaga motståndare. Vi räknar med tre poäng borta mot Spezia i Serie A.

Spezia - Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det behövs en genomklappning av episka mått för att Inter inte ska stå där som mästare i Serie A i slutet på den här säsongen. Det återstår nu sju omgångar att spela och laget har hela nio poäng ner till närmast jagande lag.

Faktum är att Antonio Conte snarare har fått se sitt lag dryga ut avståndet ner till övriga lag på slutet, även om man i den senaste omgången plötsligt tappade poäng igen, då borta mot svårspelade Napoli.

Om det är någonting som utmärker den här säsongen för Inters del är det förmågan att städa av motståndare som man ska vinna mot. Det är sällan supervackert och det är sällan med enorm marginal, men Inter gör precis vad man ska och vinner sina matcher på ett tillräckligt övertygande sätt.

Samtidigt ska man ta och lyfta på hatten för snittet på över två gjorda mål per match – 70 stycken på 31 omgångar – och det faktum att man med 28 insläppta mål är det mest svårpasserade laget i hela ligan. Det är ingen slump att man toppar ligan.

Dessutom har Inter en stark trend med 15 raka matcher utan förlust i ligaspelet och det är helt enkelt hel fel läge för Spezia att spela mot det här laget.

Spezia behöver poäng

Det ska nog mycket till för att Spezia på allvar ska dras in i en bottenstrid, men med sju poäng ner till en nedflyttningsplats finns det trots allt saker som kan hända innan den här säsongen är över.

För deras del handlar det därför om att försöka lägga bottenstriden helt bakom sig – och då ta ett antal vinster eller poäng till för att matematiskt sett vara klara så tidigt det bara går.

Nu senast klappade Spezia igenom mot Bologna och min övertygelse är att man inte är ett lag som ska ha någonting att sätta emot mot Inter. För egen del tror jag inte heller att Spezia ser det här som en av matcherna man ska vinna för att ta viktiga poäng. Det fokuset lär man snarare ha på andra tillställningar framgent.

Båda lagen göra mål spelas dock till 1,83 gånger såsen hos SpeedyBet. Spezia är starka på hemmaplan och gör faktiskt en hel del mål.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,83
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 20:45, onsdag 21 april 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: