Speltips Spezia – Napoli 8/5: Blytung match

Spelbloggare Publicerat: 8 maj 2021

Spezia med ett skutt från bottenstriden, eller ett Napoli som tar sig ett steg närmare toppositionerna? Serie A är på tapeten och vi rekar inför vad som komma skall på Stadio Alberto Picco.

Spezia - Napoli

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fyra omgångar kvarstår.
Spezia har tre poäng ner till nedflyttningsplats.
Napoli två poäng upp till topp fyra och CL-området.

Som ni förstår, här väntar en oerhört tung fotbollsmatch framför oss – en som betyder lika mycket för båda parter, om än i olika ändar av tabellen. Vilket av lagen får jubla, eller kanske framförallt pusta ut, när 90 minuter är summerade?

Närmast kommer Napoli från en stor besvikelse till match när de “bara” kryssade i hemmamötet mot Cagliari och således förlorade mark i den där toppstriden. Innan dess har det emellertid sett bra ut och faktum är att de inte torskat en enda av de 13 senaste matcherna, varav de flesta slutat upp i vinster.

Detta medan Spezia blandar, men för att vara i deras position – som ett av de tunnaste lagen i Serie A, spelare för spelare – har det faktiskt sett relativt bra ut på sistone. Senast spelade man oavgjort, 1-1, borta mot Hellas Verona efter en sen liksom moralstärkande kvittering.

Försvarsfokus

Från Spezia förväntar vi oss ett samlat lag, som inte kan mycket annat än att försöka hålla nollan intakt så länge som möjligt och försöka utnyttja de omställningsmöjligheter som kan dyka upp. Det kan säkerligen innebära bekymmer för bortalagets offensiva maskineri.

Det har heller inte sprudlat om Napoli på sistone, i alla fall ur offensiv synvinkel. De misslyckades att dra det längsta strået i 1-1-mötet, trots massivt spelövertag, senast och av de fem senaste matcherna har fyra innehållit max två baljor.

Med så pass mycket på spel – kan en krampaktig batalj vänta oss, månne?

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre – spelas till precis över dubbla insatsen hos Bethard, som i samarbete med oss kan erbjuda en insättningsfri bonus just nu.

  Rygga spelet hos Bethard – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,01
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: