Speltips Spezia – Roma 27/2: Pressat bortalag

Axel Sjödin Publicerat: 27 februari 2022

Två lag i tveksam form möts då Spezia välkomnar Roma till Alberto Picco under söndagskvällen.

Spezia - Roma

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Romas rätt mediokra säsong fortsätter, men här har de chansen att försöka vända på en negativ trend och kanske kunna klättra i tabellen återigen. Det är många topplag i Italien som har tappat poäng de senaste veckorna och förra helgen var det inte ett enda av de sju storlagen som lyckades vinna.

Roma är inget undantag här och har kryssat tre helger i rad nu där de har fått kämpa in i det sista för att få poäng alls. De var i sena underlägen mot både Sassuolo och Hellas Verona senast, men har genom sena kvitteringar ändå lyckats rädda en poäng från rätt mediokra insatser.

Mötet mot Spezia bör ses som en chans att sparka igång detta Roma som nu har halkat ned till åttonde plats i tabellen, bakom både Fiorentina och ärkerivalerna Lazio. Detta får de dock göra utan José Mourinho vid sidlinjen då den kontroversiella tränaren blev rasande under deras senaste möte mot Hellas Verona. Han stormade in på plan, skällde ut domaren och sparkade iväg bollen mot läktaren vilket gör att han nu fått en avstängning på två matcher.

De saknar även en del spelare då Henrikh Mkhitaryan, Ibañez, Leonardo Spinazzola, Stephan El Shaarawy, Carles Pérez och Eldor Shumorodov alla står på skadelistan för Romklubbens del.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spezias formtopp är över

Hemmalaget är med och krigar i bottenstriden där de har fyra poäng ned till Cagliari under nedflyttningsstrecket. De hade en väldigt fin period kring årsskiftet där de tog tolv poäng på fem matcher och besegrade både Napoli och Milan borta anmärkningsvärt nog.

Med tanke på att de har sju vinster totalt under hela säsongen så sticker verkligen denna korta period ut och har gjort att de trots allt har en buffert ned till de tre lagen i botten. Resultaten har dock återigen försämrats lite efter deras kryss mot jumbon Salernitana som följdes upp av två raka 1-2-förluster mot Fiorentina och Bologna.

Spezia har visat att de kan överraska mot topplag som inte är i särskilt bra form, vilket gäller för Roma här, men sett till kvaliteten i trupperna så ska Spezia såklart gå in som väldigt klara underdogs.

Roma bör klara av detta, men Spezia har lagt mål i sina nio senaste matcher så Roma får se upp. Roma har inte direkt imponerat defensivt heller så vi spelar på att båda lagen gör mål för 1.75 hos Campobet inför matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: