Speltips Torino – Bologna 6/3: Viktiga poäng på spel

Axel Sjödin Publicerat: 6 mars 2023

Torino tar emot Bologna på Stadio Olimpico di Torino i ett intressant möte under måndagskvällen.

Torino - Bologna

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är bara fyra poäng som skiljer lagen inför omgången och båda huserar strax bakom Europaplatserna i tabellen. Bologna är dock det lag som realistiskt sett kan vara med och slåss om att komma ut i Europa. Det kommer inte att bli lätt att matcha Juventus poängskörd, men ett formsvagt Atalanta är bara sju poäng framför med en match mer spelad.

Bolognas tunga vinst mot Inter i den förra omgången gav dem nytt hopp om att kunna slå sig in i topp sju och formen sedan årsskiftet har varit imponerande för Emilia-Romagna-klubben. De har vunnit fem av sina sju senaste matcher, där den senaste vinsten mot Inter är körsbäret på toppen. Det var på intet sätt en oförtjänt vinst heller då matchen var jämn och Riccardo Orsolini stod för matchens enda mål efter ett vackert avslut.

De har sett bra ut under Thiago Mottas ledning och är ett av ligans mest formstarka lag i nuläget, trots att de långt ifrån har samma resurser som klubbarna ovanför dem i tabellen. Att de har tre raka segrar på bortaplan lär också göra att de kliver in i måndagens möte med gott självförtroende, även om Torino inte är lätta att besegra hemma i Turin.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Torino har inte haft med sig marginalerna

Även Torino kommer från ett tufft möte i den senaste omgången, där de inte var lika lyckosamma som Bologna. De spelade ett väldigt spännande Turinderby mot stadsrivalerna Juventus, där de tillslut gick tomhänta i vanlig ordning.

Inför omgången så var det bara en poäng som separerade rivalerna och Torino tog faktiskt ledningen två gånger om i den första halvleken. Men Juventus kunde komma tillbaka och vann tillslut matchen med 4-2 i ett högdramatiskt derby.

Det innebar tredje raka matchen utan vinst för Torinos del som inte har haft marginalerna med sig under senare tid. Deras situation hjälps inte heller av att de har en handfull skador i truppen samt en avstängning på Samuele Ricci inför måndagens möte. Bland annat så står Nikola Vlasic på skadelistan.

Bologna får i sin tur tillbaka Marko Arnautovic från skada inför detta möte och även om Torino är svårslagna hemma så lutar jag ändå åt att ett formstarkt Bologna har en liten fördel här. Då Torino är favoriter hos spelbolagen så ligger spelvärdet klart hos gästerna i min mening. Med det sagt så luktar det lite oavgjort om den här matchen, så vi spelar därmed på att Bologna vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort för 2.22 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bologna – Draw no bet
Odds: 2.22
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, måndag 6 mars
TV: 
Stream:  cmoresport logo