Speltips Torino – Cagliari 21/8: Defensivt stabila

Axel Sjödin Publicerat: 21 augusti 2023

Serie A:s premiäromgång fortsätter på måndagen där vi får följa Torino och Cagliari på Stadio Olimpico di Grande Torino.

Torino - Cagliari

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Torino är klara favoriter inför mötet hemma mot nykomlingen Cagliari under måndagskvällen. Styrkeförhållandena mellan lagen visas tydligt då Cagliaris största försäljning under sommaren har varit Raoul Bellanova som har landat i just Torino för omkring sju miljoner euro.

Claudio Ranieri är återigen tillbaka i Serie A, men han kommer inte att ha ett lätt uppdrag framför sig om han ska lyckas hålla uppe Sardiniens stolthet i högstaligan. Det var med minsta möjliga marginal som de säkrade uppflyttning efter att Leonardo Pavoletti lyckats trycka dit det avgörande målet i 94:e minuten borta mot Bari i den sista playoff-matchen – bara ett par minuter från att behöva spendera nästa säsong i Serie B.

De har spenderat lite på unga spelare vars utveckling mycket väl kan avgöra Cagliaris vara eller icke vara i högstaserien nästa säsong. I övrigt finns det många bekanta namn från deras senaste sejour i Serie A, men de inleder säsongen med skador på flera nyckelspelare, bland annat Gianluca Lapadula, Marko Rog och Marco Mancosu.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Offensiven är ett frågetecken hos Torino

Torino lyckades nätt och jämnt avsluta förra säsongen på den övre halvan, men det var trots allt en tuff säsong för La Granata. De sålde av sin största stjärna i form av Andrea Belotti, som inte alls lyckades under sin första säsong i Roma, och Torino hade därmed en hel del bekymmer med målskyttet.

Deras defensiva ramverk fortsätter, som alltid, att vara väldigt stabilt, men var målen ska komma från har det funnits vissa tveksamheter kring. Antonio Sanabria kommer att behöva bära ett stort lass i årets trupp, då de först och främst har spenderat pengar på att knyta till sig spelare som de lånade in förra säsongen – inga offensiva nyförvärv har gjorts i övrigt.

Ifall Sanabria går sönder finns det ingen självklar ersättare som kommer att kunna leverera framåt, vilket mycket väl kan bli ett bekymmer under säsongen. Men inför säsongen har Torino i alla fall inga som helst skadebekymmer och nu är det upp till bevis ifall de kan vara med och hota om Europaplatser eller ej, vilket är deras mål.

Torino är rättmätiga favoriter, men det är framförallt underspelsmarknaden som ser intressant ut inför måndagens möte. Båda lagen är starkare defensivt än vad de är offensivt, i synnerhet Torino, och därmed spelar vi också på under 2,5 mål för 1.73 gånger pengarna hos Bet365 inför måndagens match.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.73
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30, måndag 21 augusti
TV: 
Stream:  TV4 Play