Speltips Torino – Fiorentina 29/1: Fredagsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 29 januari 2021

Det blir ett italienskt fredagsmöte i Serie A när bottenlagen Torino och Fiorentina gör upp om tre viktiga poäng den 29 januari 2021.

Torino - Fiorentina

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det kryllar av lag som har varit rena besvikelser under den här inledningen på säsongen, även om det finns grader i helvetet och även om det kan vara lite knepigt att jämföra lags prestationer så här långt. Det hela kokar ner till vilka förväntningar man hade på lagen inför säsongen.

Men de allra flesta skulle nog dela analysen att såväl Fiorentina som Torino har varit lag som underpresterat i förhållande till förväntningar så här långt, och att man egentligen har spelartrupper med potentialen att ligga högre upp.

Fiorentina har försiktigt sett lite bättre ut från december och framåt, om man kan säga så, med två vinster på sina tre senaste matcher i Serie A exempelvis. Det gör att man nu, i en mycket jämn tabellen, lagt sig på plats nummer 12. Det är ett relativt tryggt avstånd ner till nedflyttningsplatserna för Fiorentina.

Nu ska serien vända, efter 19 omgångar, och det gäller för Fiorentina att inkassera ett par snabba vinster för att egentligen helt kunna räkna bort bottenstriden. Väl där kan man våga blicka uppåt i tabellen.

Men inför säsongen fanns det vissa förhoppningar om att konkurrera strax bakom Europalagen, men det ser ut att vara helt omöjligt. Detta trots att man har en spelare som Franck Ribery kvar i laget. Men han har sannerligen inte varit lite bra den här säsongen.

Torino läcker enormt

På tal om spelare som inte har varit lika bra den här säsongen är Andrea Belotti en besvikelse i Torino, även om han fortsatt är lagets stjärna och härförare. Med tanke på att man har gjort 28 mål framåt finns det egentligen andra problem som man bör fokusera på med det här laget.

Torino har 37 insläppta och det är bland det värsta facitet i hela den här ligan. Fiorentina har att jämföra med det 30 insläppta och det är minsann inte heller det ett bra facit.

Första gången lagen spelade mot varandra den här säsongen vann Fiorentina med 1-0 på hemmaplan, men den här gången är min känsla att målen borde ligga närmare till hands.

Båda lagen göra mål spelas till 1,90 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – upp till 1 250 spelkrediter!

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,90
Bolag: bet365
Spelstopp: 20.45, fredag 29 januari 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: