Speltips Torino – Genoa 22/10: Intressant målstatistik

Axel Sjödin Publicerat: 22 oktober 2021

Två lag som inte vunnit på länge möter varandra på fredagskvällen då Torino välkomnar Genoa till Stadio Olimpico Grande Torino.

Torino - Genoa

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen har haft en tuff start på säsongen och har inte mycket marginaler ned till botten av tabellen i nuläget. Genoa ligger till och med på nedflyttningsplats med sina sex inspelade poäng, men tabellen är ännu inte stabiliserad och Torino som ligger på tolfte plats är bara två poäng ifrån.

Efter en tuffare period för båda lagen är det lätt att se vikten av en trepoängare här. Torino har dock inte sett dåliga ut trots uteblivna resultat. Deras spelschema har varit rätt tufft då de på sina åtta öppningsmatcher redan hunnit spela mot fyra lag från topp sju och dessutom haft bortamatcher mot Fiorentina och Sassuolo.

De fick med sig en poäng mot Lazio, men i övrigt har de fallit mot storlagen hittills. I de två senaste omgångarna har det varit två raka 0-1-förluster mot Juventus och Napoli med väldigt sena avgöranden i båda matcherna. Så trots dålig poängskörd så är Torino ändå en tuff nöt att knäcka bevisligen och mot Genoa hemma gäller det att försöka studsa tillbaka ifall de ska sikta mot den övre halvan.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Genoa vaknar i andra halvlek

Il Grifone har som sagt även de haft en motig säsongsinledning, men har bortsett från i öppningsmatchen mot Inter ändå inte varit utspelade i någon match. Men med deras defensiva spel hittills på säsongen så har det varit väldigt svårt att kunna vinna matcher.

Offensivt har det inte varit några problem hittills för Genoa, men de är laget som släppt in näst flest mål i ligan hittills med sina 18 insläppta mål. Det har varit många svängiga matcher som mot Cagliari där de vann med 3-2 eller mot Bologna (2-2), Hellas Verona (3-3) och Sassuolo (2-2).

Torino har däremot ett av ligans säkraste försvar hittills trots att de mött väldigt tufft motstånd, så det blir en stark kontrast mot gästerna på fredagskvällen. Hemmalaget är klara favoriter inför mötet, men det är inte särskilt spelvärda odds att satsa på den raka ettan här.

Det är en klurig match i och med Torino ofta spelar målsnålt och Genoa tvärtom samtidigt som det inte finns jättebra värde i det raka spelet, men det finns ändå en väldigt intressant trend att ha i åtanke inför matchen.

Genoa har nämligen gjort 11 (!) av sina 12 mål under andra halvlek hittills och får ofta kämpa tillbaka från underläge. De släpper dock också även in en majoritet av sina mål i andra halvlek då deras matcher tenderar att öppna upp sig. Även Torino har lagt åtta av sina nio mål i andra halvlek så där har vi ändå underlag för vad som kan bli ett intressant spel till lite högre odds. Vi spelar därmed på över 1,5 mål i andra halvlek för 2.15 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 1,5 mål i andra halvlek
Odds: 2.15
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: