Speltips Torino – Inter 14/3: Kan dra ifrån

Axel Sjödin Publicerat: 13 mars 2021

Inter har nu sju raka vinster i ligan och ångar på med sin första ligatitel sedan trippeln 2010 i siktet. Den här söndagen är ett Torino som haft problem med COVID-19 står för motståndet.

Torino - Inter

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Livet leker för interisti och Milanoklubben radar upp vinst efter vinst i ligaspelet. De har nu ett sex poäng stort försprång ned till stadsrivalen Milan som dessutom kommer att ställas inför en tuff match mot Napoli senare under söndagskvällen. Inter har alltså kanske chansen att dra ifrån ytterligare här då de möter ett Torino som har sett bättre dagar.

Inter har klarat sig ur en tuff period i spelschemat med bravur och har nu en lättare period framför sig. Vinsten mot Atalanta i måndags där Milan Skriniar blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0 mål var den sista tuffa matchen på ett tag framöver. Att Inter lyckades hålla emot och nolla Atalanta var verkligen ett kvitto på deras defensiva styrka och Contes reaktion vid sidlinjen var verkligen talande för hur mycket vinsten betydde för de blåsvarta.

I deras kommande matcher på spelschemat möter de nu Torino, Sassuolo, Bologna och Cagliari, vilket gör att de verkligen har chansen att koppla ett säkert grepp om scudetton. Den första sedan Jose Mourinho ledde dem till den välkända trippeln i ligan, cupen och Champions League.

Skadeläget ser också bra ut, endast Arturo Vidal och Aleksandar Kolarov är borta ur spel. Detta gör att Christian Eriksen förmodligen kan återvända till en startplats mot Torino i Vidals frånvaro.

Kämpigt läge för Torino

Läget för Torino är nästan det rakt motsatta från vad det är för Inter. De har halkat ned i bottenstriden efter att COVID-19 spridit sig i truppen. De fick först ställa in en match mot Sassuolo, vilket troligtvis kommer att senareläggas längre fram på säsongen. Men enligt reglerna går detta bara att göra en gång så den uppföljande matchen mot Lazio som de inte hade tillräckligt med spelare för att spela kanske de tvingas räkna som en 0-3 förlust.

Detta kommer självklart att överklagas från Torinos ledning, så det dröjer innan sista ordet är sagt i den frågan. Men det är såklart tråkigt när fokus ligger på annat än fotbollen och att matcher avgörs på grund av smitta i laget.

Torinos comeback till spel gjorde dock inte många fans gladare då de förlorade mot ligajumbon Crotone med 2-4. Trots att coronaläget är klart förbättrat och den mycket viktiga Andrea Belotti är tillbaka i truppen så är det nog inte många som har några större förhoppningar om att kunna rubba Inter på söndag.

Trots Belottis återvändande så har Inter sett väldigt stabila ut defensivt och bör kunna ha goda möjligheter att hålla Torino mållösa. Till oddsen 2.30 hos Bet365 känns ett “win to nil”-spel på Inter klockrent här.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1 250 kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter – Win to nil
Odds: 2.30
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: