Speltips Torino – Juventus 3/4: Derbydags!

Spelbloggare Publicerat: 3 april 2021

Scudetton kan man glömma – nu handlar det om att säkra Champions League-spel för Juventus, som härnäst ställs mot Torino i Derby della Mole. Spelbloggare.se rekar inför matchen.

Torino - Juventus

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

När Juventus, för runt en och en halv vecka sedan, åkte på en brutal hemmaförlust med siffrorna 0-1 mot bottenklubben Benevento stod det i praktiken klart – Cristiano Ronaldo och hans lagkamrater kommer inte vinna Serie A. Det kan man väl slå fast när avståndet till toppen på kullen och Inter är hela tio pinnar, samt med AC Milan däremellan?

Däremot är CL-platsen till nästa år i stor fara – samma turnering som man åkte ur häromveckan – och säsongen måste avslutas med stil. Från tredjeplatsen är konkurrenter i form av Atalanta, Napoli, Roma och Lazio precis i hälarna.

För Torino, i den här matchen liksom hela fortsättningen, är det bara en sak på tapeten: att säkra kontraktet – ett kontrakt som ser ut att vara i enorm fara. Laget placerar sig på platsen precis ovanför strecket och har blott en pinne ner under detsamma. Spelåret 2020/21 har varit ett stort fiasko, och nu ska man rädda det som räddas kan.

Max två mål

Ett derby. Ett Torino som kommer slåss med näbbar och klor för att hålla ihop det defensivt; förväntat med allt fokus på försvarsspelet – visst skulle det här kunna bli en riktigt tajt historia?

Juventus hade därutöver extrema problem i samband med den senaste matchen, där de alltså blev nollade samt förlorade mot ett bottenlag – 0-1; svårigheter att skapa såväl som förvalta sina chanser offensivt.

Derbyn som detta, med eller utan publik, tenderar också att bli något mer krampaktiga samt tajta historier. Faktum är att fem av de sju senaste inbördes mötena har klivit under den klassiska 2,5-målslinan – en mållina vi kommer sikta in oss på även här.

2,35 x insatsen för att vi får se max två mål i matchen ser ut som en bra position på förhand och vi hugger den hos spelbolaget Betsafe, som erbjuder nya kunder en välkomstbonus om 100 kronor.

  Rygga spelet hos Betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 2,30
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: