Speltips Torino – Lazio 30/6: Kniven mot strupen

Spelbloggare Publicerat: 30 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Lyckas Lazio sätta hårdare press på Juventus, eller riskerar de redan nu bli uträknade i titelstriden av Serie A? Kvällens motstånd står Torino för och vi kryddar till det hela med ett speltips väl värt att kasta in ett par polletter på.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av Serie A: Läs mer här!

Vinna eller försvinna för Lazio

Två timmar innan Juventus ställs mot Genoa, tar Lazio picket och packet till Stadio Olimpico Grande Torino för att ställas mot Torino – och här är det enda som räknas att spela hem fulla potten. Tre pinnar ska inkasseras.

Detta är när Lazio redan nu är fyra pinnar bakom serieledaren efter förlusten mot Atalanta häromveckan, vilken senare följdes upp av en 2-1-vinst över Fiorentina. En förlust här medan Juventus vinner i den senare matchen, då är det väl kört?

Med andra ord: upp till bevis, Lazio!

Torino kan vara rätt bekväma med den situationen de är i, även om spelåret som helhet är ett misslyckande. Åtminstone besvikelse, att man ville ha ut mer.

Hur som helst, nu ska kontraktet bara säkras – och de med största säkerhet också lyckas med. Sex pinnar ner till bottenträsket krävs det rätt mycket för att tappa in, särskilt när flera konkurrenter hittas i skiktet däremellan.

Återstarten har inte varit den bästa, för att det ändå blivit fyra pinnar på de tre spelade matcherna. Kryss mot Parma, vinst över Udinese och senast förlust mot Cagliari. Vartåt barkar det nu? Veckan som kommer blir onekligen svettig – här väntar Lazio och senare Juventus.

Torino – inget skräckinjagande motstånd

För all del, det finns få enkla matcher i Serie A och det ska Torino borta heller inte betraktas som – men när vi får oddset 1,82 för det raka spelet på Lazio är det väl inte mycket till tvekan om saken?

Lazio kommer från en match mot Fiorentina de vände 0-1 till en 2-1-vinst sent i och det innebär en alltjämt levande titeldröm. Detta följde upp ett mer brutalt tapp mot Atalanta, där förlustsiffrorna till slut skrevs 2-3. Det var dock en av årets svåraste bortamatcher på pappret. Annorlunda nu.

Torino har inte imponerat sedan omstarten och prestationen mot Cagliari förra veckan var under all kritik. Att ladda upp på så kort tid och stå för en så pass mycket bättre prestation att det ska räcka till poäng mot ett vrålhungrigt Lazio har vi svårt att se.

Coolbet har, i skrivandets stund och när speltipset publicerades, bäst odds på den raka tvåan och den spelas.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – få 100 kronor i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Lazio vinner, rak tvåa
Odds: 1,82
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:30, tisdag 30/6
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo