Speltips Torino – Napoli 19/3: Går som tåget

Axel Sjödin Publicerat: 17 mars 2023

Torino ställs mot Napoli hemma på Stadio Olimpico di Grande Torino under söndagseftermiddagen.

Torino - Napoli

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napoli fortsätter att gå som tåget i både ligaspelet och ute i Europa och allt verkar gå napolitanarnas väg för tillfället. Torino har i sin tur börjat klättra lite i tabellen och har ändå en Europaplats inom räckhåll. Stadsrivalen Juventus är bara en poäng framför dem i tabellen, men framförallt så är det kanske på det formsvaga Atalantas bekostnad som de kan ta sig ut i Europa.

Det kommer dock att bli väldigt tufft att plocka poäng när de överlägsna serieledarna Napoli kommer på besök. Trots en ledning på 18 poäng ned till ligatvåan Inter så har Napoli inte visat några som helst tecken på att slå av på takten. De åkte på en lite överraskande förlust hemma mot ett väldigt välspelande Lazio för två omgångar sedan, men i övrigt så har de nio vinster i sina tio senaste matcher.

Victor Osimhen fortsätter att ösa in mål och Khvicha Kvaratskhelia fortsätter att bjuda på fotbollsgodis. Men bakom dem finns en oerhört välfungerande struktur och ett fantastiskt lag. Defensiven brukar sällan vara något som Napoli är särskilt kända för, men på deras åtta senaste matcher så har de faktiskt bara släppt in ett enda mål.

Eintracht Frankfurt städades undan utan några större problem tidigare i veckan i Champions League och självförtroendet lär vara på topp i Neapel.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Torino saknar spets framåt

Hemmalaget kommer dock från två raka segrar mot Bologna och Lecce. Särskilt det förstnämnda mötet var en viktig vinst då de därmed kunde gå förbi Bologna i tabellen och vara det främsta mittenlaget att utmana de sju systrarna i italiensk fotboll. Den positionen riskerar de dock att tappa snabbt när Napoli kommer på besök.

Även Torino är starka defensivt och har inte släppt in mål i någon av sina två senaste segrar, men de är också rätt trubbiga offensivt. Med sina 29 gjorda mål hittills så är de det enda lag ovanför 13:e plats som har gjort under 30 mål. Mot ett Napoli som inte släpper till många möjligheter så finns det en stor risk att de stannar där en omgång till.

Oddsen på den raka tvåan är inte särskilt dumma här för den som vill ha ett spel med något mindre risker, men med tanke på Torinos trubbiga defensiv och Napolis hållna nollor så är det svårt att motstå de 2.75 gånger pengarna som Betinia erbjuder för att Napoli ska vinna utan att släppa in mål.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli vinner mot noll
Odds: 2.75
Bolag: Betinia
Spelstopp: 15:00, söndag 19 mars
TV: 
Stream:  cmoresport logo