Speltips Torino – Napoli 26/4: Bra odds

Simon Pålsson Publicerat: 26 april 2021

Napoli jagar Champions League och hoppas på tre poäng borta mot bottenlaget Torino måndagen den 26 april 2021 i Serie A.

Torino - Napoli

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mötet mellan AC Milan och SS Lazio kan få mycket fokus på måndagskvällen, men då känns det som att man missar matchen mellan Napoli och Torino, som egentligen är väl så intressant med tanke på vad den handlar om och vad den gäller.

Torino såg riktigt risiga ut ett tag, men efter ett par veckor med bättre resultat ser det inte fullt så alarmerande ut i tabellen för deras del. Nu känns det plötsligt som att det är ett lag som kommer att kunna klara kontraktet trots allt. Även om det är alldeles för tidigt att säga nu.

Man kommer inte minst med en stark trend på hemmaplan inför mötet med Napoli och på förhand ska man såklart gälla som underdog, men ändå som en underdog med starka möjligheter att ställa till det för gästerna som kommer på besök.

På slutet har man gjort minst två mål i tre raka hemmamatcher och för den som gillar överspel har Torinos hemmamatcher varit någonting att vila ögonen på. Över 2,5 mål har gått hem i fyra raka matcher på hemmaplan. Det säger en del om vilken typ av fotboll som man har bedrivit.

Nu spelar man mot ett Napoli som bara har förlorat en av sina tio senaste ligamatcher och som ser ut att ha hittat den efterfrågade stabiliteten den här säsongen. Man hade en tung period med åtta förluster på 21 omgångar i inledningen av säsongen, men nu ser man svårslagna ut igen. Det gör också att man har tagit sig upp på stabil nivå i tabellen och nu kan nå Champions League.

Rekar i Serie A

Napoli kommer med ett starkt psykologiskt övertag på just Torino inför den här matchen, eftersom det är ett lag som man vanligtvis vinner ganska bekvämt mot.

Faktum är att Napoli inte har en enda förlust på elva raka matcher mot Torino och vi kan väl konstatera att det inte är här som hemmalaget ska ta sina poäng.

Napoli kommer dock till spel utan Kostas Manolas, som är avstängd, samtidigt som målvakten David Ospina är skadad och Faouzi Ghoulam inte heller kan spela.

I hemmalaget saknas bara Salvatore Sirigu, och i övrigt kommer man att kunna spela med starkast möjliga lag.

Det är för tidigt att skriva av Torino från bottenstriden, såklart, med tanke på att man har samma poäng som lagen på nedflyttningsplats. Å andra sidan har man två matcher till godo och ska efter det här mötet spela hemma mot Parma i en match som jag inte kan se hur man inte ska ta poäng i. Förmodligen vinner man då.

Över 2,5 mål spelas här till 1,73 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,73
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:30, måndag 26 april 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: