Speltips Torino – Roma 20/5: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 20 maj 2022

Torino tar emot Roma i den sista omgången av Serie A. Matchen spelas fredagen den 20 maj 2022 med avspark kl 20:45.

Torino – Roma

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ivan Juric kan se tillbaka på en fullt godkänd första säsong som huvudtränare för Torino. Framförallt har han lyckats lägga en solid grund att bygga vidare på. Deras 38 insläppta mål är det endast toppkvartetten i Serie A som överträffar.

Inför den här sista omgången står Torino på 50 poäng, vilket ger en tionde plats i tabellen. De delar den placeringen med Sassuolo och har två poäng upp till Verona på nionde plats.

Torinos form är god. De har bara förlorat en av sina åtta senaste matcher och de har tagit tio poäng på de fem senaste. Man föll med 1-0 borta mot Napoli i den näst senaste omgången, men studsade tillbaka och vann med samma siffror borta mot just Verona i lördags. Om man vinner den här sista matchen mot Roma kan man alltså passera Jurics förra klubb och det är nog Ivan själv rätt sugen på att göra.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla lag

Roma har två viktiga matcher kvar att spela av den här säsongen då en final i Conference League stundar på onsdag. Som bäst kan man bli femma i Serie A samt bärga en Europeisk titel och då kan man nog summera José Mourinhos första säsong i klubben som mer än godkänd.

Men sannolikheten att man skulle gå förbi Lazio är mycket liten och den sjätte plats man har nu är bara med en poängs marginal ner till Fiorentina och Atalanta. I värsta fall kan man således bli åtta i Serie A och skulle man därtill förlora finalen mot Feyenoord vore säsongen snarare ett misslyckande.

Torino och Roma möttes senast i Rom i november och det var då hemmalaget som vann med 1-0. Roma har nu mest att spela för och de gäller också som favoriter hos spelbolagen. En rak tvåa på den här matchen ger drygt dubbla insatsen tillbaka.

Romas form är dock inte den bästa. Man kommer från fem raka ligamatcher utan vinst och i den näst senaste omgången föll man med 2-0 mot Fiorentina som jagar underifrån i tabellen. I lördags lyckades man heller inte besegra bottenlaget Venezia hemma då den matchen slutade 1-1 efter en sen kvittering av Shomurodov.

Torino är defensivt välorganiserade och man är också det målsnålaste laget i Serie A. Roma är också ett av de målsnålare lagen och ser vi till deras fem senaste matcher så har det gjorts under 2.5 mål i samtliga dessa.

Därför finner jag ett bra spelvärde i att inte heller den här matchen kommer att bjuda på något målkalas. Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.66 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.66
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, fredag 20 maj 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: