Speltips Torino – Sampdoria 30/11: Målspelet

Simon Pålsson Publicerat: 30 november 2020

Tidig avspark är vad som gäller inför måndagens möte mellan Torino och Sampdoria i italienska Serie A den 30 november 2020.

Torino - Sampdoria

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


Det är åter dags att sätta tänderna i den italienska fotbollen och på måndagen ska vi ta helgens omgång i mål, med två matcher som spelas på separata tv-tider för att öka exponeringen till maximala nivåer.

Ganska trevligt, får man säga, för alla oss svenska tv-tittare som får följa det här spektaklet från tv-soffan. Å andra sidan gäller det även kinesiska, italienska och engelska tv-tittare eftersom det inte finns någon publik på arenorna just nu.

Torino har varit ett bottenlag sedan inledningen på säsongen och vill nu resa sig med en trepoängare här. Det finns möjligen, möjligen, en liten positiv trend på slutet, men deras totala säsongssiffror är direkt svaga.

Precis i början var jag, och många med mig, säkra på att Sampdoria var i den nedre regionen för att stanna, men så reste man sig i oktober med ett antal raka vinster och skaffade sig lite andrum neråt. Nu på slutet är formen sämre, men det här är ett lag som har hittat receptet för att hota framåt åtminstone.

Målspel i Serie A

Daniele Baselli har missat i princip hela säsongen och det har varit ett tapp för Torino. Det är ganska uppenbart att man alltså inte har fått igång säsongen på allvar och frånvaron av honom har inte hjälpt.

Inför den här matchen har man Armando Izzo, Sasa Lukic, Mergim Vojvoda och Simone Verdi på sin skadelista dessutom. Det är fyra spelare som har varit ganska frekventa i startelvan under säsongen.

Sampodria däremot har inga tapp förutom Keita Baldé. Som bekant är det alltid intressant att följa det här laget på grund av den svenske landslagsmannen Albin Ekdal, som fortsätter att vara given på mittfältet. Jag räknar iskallt med att han startar här också.

Efter den svaga säsongsinledningen har bortalaget vaknat till liv, varpå jag ser framför mig hur laget kommer att göra det bra här också, även om man har tre (!) raka förluster i ligaspelet.

Båda lagen göra mål spelas till 1,65 gånger såsen hos ComeOn. Jag tänker mig att båda lagen går för att vinna den här matchen.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,65
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 18:30, måndag 30 november 2020
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: